ian. 1, 2020
1112 Views
0 0

Cum crestem rata de click in Google Adwords in 2020

Postat de

Doriți să obțineți mai multe clicuri pe anunțurile dvs. AdWords? Cine nu? Am reunit 4 sfaturi de la experți PPC pe care îi puteți utiliza pentru a începe să cresteti traficul dvs. PPC.

 

În calitate de marketer PPC, știți că înainte de a putea începe optimizarea campaniilor pentru conversii, trebuie să obțineți acele clicuri care să funcționeze. Fără volum suficient, este imposibil să aveți nivelul de încredere de care trebuie să formați o ipoteză pentru A / B Test.

 

Primul pas de muncă este acela de a începe să optimizați anunțurile PPC pentru mai multe clicuri și să începeți să trimiteți mai mult trafic către pagina dvs. de destinație (pentru că trimiteți traficul dvs. PPC pe o pagină de destinație, nu pe pagina de pornire, nu?)

 

Nu mai vorbim de faptul că, odată cu creșterea ratei de clic (CTR), costul pe clic va începe să scadă.

 

1. Începeți să generați urgență cu cronometre in anunturi

 

Cronometrele cu numărătoare inversă pot ajuta mult până la generarea suficientă FOMO pentru ca oamenii să facă clic pe anunțurile dvs. Johnathan Dane, fondator și director general la KlientBoost, prezintă modul de a face acest lucru într-o postare pe care a scris-o pentru blogul Unbounce.

 

Și, după cum se dovedește, adăugarea unui contor de timp este mai ușoară decât pare. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați acest fragment, fie în titlu, fie în descrierea dvs.:

 

{=

 

După ce ați făcut asta, veți vedea această fereastră, unde puteți alege data de început și sfârșit, așa cum vedeți în imaginea de mai jos.

 

2. Utilizați la maxim toate tipurile de extensii de anunțuri

 

Există multe tipuri de extensii de anunțuri care pot face ca anunțul dvs. să iasă în evidență in mulțime. Utilizarea întregii game de extensii crește dimensiunea anunțurilor dvs. și le face să pară mai relevante, ceea ce ați ghicit, îmbunătățește rata de clic.

 

Există multe tipuri diferite de extensii de anunțuri și am menționat câteva pe care le recomand mai jos:

 

a.Extensii de anunțuri sitelink

 

O extensie de sitelink este o linie suplimentară de text care se afișează atunci când reclamele apar în primele trei poziții. Acestea arată similar cu sitelinkurile de căutare organică care apar atunci când căutați numele unei companii.

 

b. Extensii de locatie

 

Ele sunt reprezentate de adresa fizica a companiei dumneavoastra si ajuta la cresterea gradului de incredere a magazinului sau a afacerii online.

 

c. Extensii de pret

 

Puteti sa afisati preturile unor servicii, produse in Google Adwords daca doriti acest lucru, folosind acest model de extensie.

 

3. Optimizati cat mai bine contul de Google Adwords

 

Aici trebuie sa ne organizam cuvintele cheie in grupuri relevante, in anunturi persuasive si sa ne asiguram ca adaugam cuvintele cheie negative ideale.

 

www.star-marketing.ro/blog

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *