iul. 5, 2023
391 Views
0 0

Urmeaza cursuri de programare pentru incepatori si te angajezi, garantat, in 8 luni!

Postat de

Te-a prins si pe tine ”microbul”, iar tentatia de a te apuca sa inveti sa scrii cod e din ce in ce mai mare? Acum, ai oportunitatea de a putea participa la cursuri de programare pentru incepatori al caror obiectiv este clar: angajarea in 8 luni!

Petru Trimbitas a pus bazele unui program de mentorat diferit de clasicele cursuri de programare pentru incepatori. WellCode este o platforma care functioneaza ca o carte interactiva si iti permite sa inveti cand, unde, cat si cum iti doresti. In plus, cu toate ca vei invata independent de restul participantilor de pe platforma, nu vei fi niciodata singur.

Procesul de invatare va fi ghidat de mentori cu experienta indelungata, care te vor insoti pas cu pas. Inca de la prima logare pe platforma, vei avea oportunitatea de a invata sa scrii cod curat si corect, indiferent ca ai deja cunostinte minime de IT sau ca nu ai avut niciodata contact cu acest domeniu.

cursuri programare incepatori
cursuri programare incepatori

Platforma de invatare interactiva iti ofera posibilitatea de a vizualiza in timp real evolutia ta in cadrul mentoratului. Astfel, fiecare problema rezolvata se transpune intr-un pas inainte catre atingerea obiectivului final: obtinerea primului tau job ca programator!

Un atu unic al acestui mentorat, diferit de clasicele cursuri programare incepatori, il reprezinta faptul ca misiunea mentorilor nu se termina odata ce ai reusit sa rezolvi toate problemele de pe platforma. Acesti specialisti iti vor ramane alaturi pana la angajare si te vor ghida pana la obtinerea primului tau job ca IT-ist.

Dupa ce vei reusi sa parcurgi platforma integral, mentorii te vor ajuta sa iti scrii propria aplicatie si sa-ti realizezi portofoliul de proiecte. De asemenea, acestia te vor ajuta sa iti rafinezi abilitatile soft skills si tehnice, pentru a trece cu brio de etapa de interviu.

Petru Trimbitas, fondatorul programului bazat pe modelul observat in cadrul companiilor Google si Facebook, din Statele Unite ale Americii, sustine ca poti ajunge sa lucrezi ca programator in numai 8 luni, daca respecti 3 conditii simple:

  • sa dormi 8 ore / noapte;
  • sa asculti si sa urmezi intocmai sfaturile mentorilor;
  • sa lucrezi minimum 15 – 20 de ore, saptamanal.

Un alt aspect unic care iti va influenta intr-un mod vital evolutia, care-ti va determina succesul si pe care nu-l vei regasi in cadrul clasicelor cursuri de programare pentru incepatori il reprezinta modulul de dezvoltare personala, integrat in mentorat.

Acest program este coordonat de coachi cu experienta indelungata in domeniu. Acestia te vor ajuta sa iti setezi un mindset orientat spre succes, sa-ti depasesti frica de esec si sa reusesti sa te mentii motivat, in ciuda provocarilor pe care le vei intalni. De asemenea, coachii te vor ajuta sa iti constientizezi gandurile si emotiile negative, cat si sa iti dezvolti mecanisme si strategii sanatoase de gestionare a acestora.

Stabilirea unui regim de viata echilibrat, activ si al unui program de somn sanatos sunt alte obiective pe care le vei atinge cu ajutorul coachilor. Astfel, vei ajunge sa iti cresti puterea de concentrare si sa-ti dezvolti gandirea analitica, atat de necesare pentru a reusi sa scrii cod curat si corect.

Programeaza chiar acum o sedinta de consultanta cu mentorii WellCode si convinge-te de diferentele notabile dintre acest program de mentorat unic si clasicele cursuri de programare pentru incepatori, existente pe piata din Romania.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *