ian. 29, 2021
999 Views
0 0

8 motive pentru curățarea profesională a covoarelor și mochetelor

Postat de

Chiar dacă covoarele dvs. par curate și ați reușit să tratați anumite pete, astfel încât acestea să nu mai fie vizibile, covoarele și mochetele dvs. pot beneficia în continuare de o curățare profesională.

 

Curățarea profesională a covoarelor este cel mai bun mod de a vă asigura că sunt impecabile, igienice și capabile să reziste la ani de uzură. Există numeroase motive pentru curățarea profesională a covoarelor și mochetelor. Dacă se aplică oricare dintre următoarele, este timpul să vă uitați mai atent la pardoseli.

Copii mici sau mari

Copiii fac mizerie, ca parte a rutinei lor de zi cu zi. Uneori este intenționat, iar alteori este un accident, dar oricare ar fi motivul, petele precum noroiul, mâncarea, vopseaua și creioanele își găsesc drumul în majoritatea tipurilor de covor sau mochetă. Cu activitatea lor constantă, copiii pun multă uzură pe covoare, iar revigorarea acestor fibre este o sarcină pentru profesioniști.

Animale de companie în casă

Împreună cu toate mizeriile și petele pe care le provoacă copiii pe covoare și mochete, animalele de companie adaugă mai multe elemente distinctive, cum ar fi blana, amprente de labe pline de praf și noroi, salivă și „surprize” neplăcute.

Petele dure

Când aveți pete dure pe care nu le-ați putut elimina, este timpul pentru o curățare profesională. Deși poate părea imposibil să îndepărtați o pată, profesioniștii au echipamente specializate și detergenți care pot îndepărta unele dintre cele mai dure pete. Pentru a scăpa de acele pete dure de pe covoare și mochete, lăsați-i pe profesioniști să intervină și să preia această muncă dificilă de pe umerii dvs.

Evenimente speciale

Pare că evenimente speciale și importante sunt mereu chiar după colț, iar sezonul de petreceri este în plină desfășurare, așa că este timpul să vă curățați profesional covoarele pentru a vă menține casa în cea mai bună formă. Pentru cel mai mare efect, curățați-vă covoarele și mocheta cu câteva zile înainte de următoarea dvs. adunare.

mocheta

Peste un an de la ultima curățenie

Dacă nu v-ați curățat profesional covoarele sau mochetele niciodată sau dacă a trecut mai mult de un an de la ultima curățare, este timpul să solicitați ajutor. Curățarea covoarelor cel puțin o dată pe an vă asigură că acestea își păstrează frumusețea și poate crește longevitatea podelelor.

Casă aglomerată

Dacă locuința dvs. este unul dintre cele mai populare locuri pentru evenimente și locația centrală pentru adunări de familie sau dacă aveți oameni în vizită în mod regulat, vă puteți uza covoarele. Mai mulți oameni egalează mai multă murdărie în covoare, iar curățarea profesională a acestora este necesară pentru a menține totul curat și igienic.

Viață nouă în covoare

Curățarea profesională a covoarelor poate insufla viață nouă chiar și în cele mai murdare mochete și covoare. Aspirarea regulată și tratamentele la fața locului nu se pot compara cu o curățare completă profesională.

Întreținere mai ușoară

Dacă aveți covoarele și mocheta curățate cel puțin o dată pe an (și mai des, dacă este necesar), acest lucru vă facilitează întreținerea zilnică, deoarece nu vă luptați cu straturile de murdărie, atunci când aspirați.

 

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care covorul și mocheta dvs. ar trebui curățate profesional, chiar dacă vi se par prezentabile. Astfel, vă asigurați ca locuința dvs. arată cât mai bine pentru orice ocazie, utilizând produsele și serviciile profesionale de curățare.

Etichete:
· · ·
Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *