mart. 26, 2019
1367 Views
0 0

Cum sa alegi o masina electrica pentru copilul tau?

Postat de

Vreti sa cumparati o masina electrica pentru copilul vostru?

Daca cautati idei de cadouri pentru ziua de nastere a unui copil sau pentru Craciun, nu puteti da gres o masina electrica. Ele sunt un dar minunat pentru copii, deoarece sunt foarte distractive pentru a se plimba si ofera, de asemenea, un gust mic si timpuriu al mobilitatii de care o sa se bucure in anii urmatori.

Facute in mod obisnuit pentru pentru copiii sub varsta de 10 ani, principala diferenta dintre masinile electrice si plimbarea cu masini sau motociclete cu pedale este, desigur, bateria.

Inseamna ca acestea sunt propulsate de o sursa de alimentare, spre deosebire de pedalele clasice, ceea ce inseamna ca acestea necesita un pic mai multa abilitate de a le controla si tind sa fie si mai costisitoare.

Din fericire, producatorii ofera o gama variata de masini electrice pentru copii, cu diferite mecanisme de siguranta pentru a preveni accidentele. Unele dintre cele mai mici masini electrice, permit chiar adultilor sa preia controlul de la distanta prin telecomanda pentru a evita micile accidente.

Aspecte de care trebuie sa tii cont cand vrei sa cumperi o masina electrica pentru copii

Masinile electrice pentru copii pot fi cumparate la diverse preturi, iar in timp ce unele ofera caracteristici inteligente pe care altele nu le au, exista cateva care fac diferenta in ceea ce priveste aspectul si functionalitate.

In mod evident, o multime de produse de pe aceasta piata sunt replici ale masinilor reale si, ocazional, acest lucru poate umfla pretul solicitat, deci nu uitati sa va intrebati daca platiti pentru stil sau fuctionalitate.

Exista o serie de lucruri-cheie de care trebuie sa tineti cont, incepand cu greutatea maxima pe care o poate suporta masina electrica. Daca credeti ca copilul va depasi rapid acest numar, va recomandam sa cautati ceva mai durabil. Multi comercianti recomanda sa tineti cont si de varsta copilului cand vreti sa cumparati o masina electrica, pentru ca ele sunt facute si pentru cerintele copilului ce vin o data cu varsta.

O alta caracteristica excelenta oferita de unele modele este telecomanda pentru parinti. Acestea permit adultilor sa preia controlul masinilor electrice de la distanta, ceea ce este ideal pentru copii care nu sunt inca suficient de coordonati pentru a actiona vitezele tipice inainte si inapoi, gandindu-se si la directie. Desigur, in cazul in care copiii sunt capabili de a conduce pe cont propriu, o telecomanda nu mai este atat de necesara.

Perioada de incarcare si de functionare pentru masinile electrice de jucarie merita, de asemenea, luata in vedere. Unele modele de pe piata vor sa-si depaseasca concurentii prin montarea unor baterii mai mici cu preturi accesibile. Ceea ce inseamna ca cei mici se pot bucura de un timp mai scurt de joaca. O baterie mai mare va ajuta  copilul sa aiba parte de mai mult timp pentru a folosi masina electrica. In plus, trebuie sa fiti constienti de faptul ca majoritatea masinilor electrice de pe piata dureaza cateva ore sa se incarce pe deplin.

Printre alte caracteristicile speciale pe care le puteti avea in vedere includ benzi de siguranta, efecte sonore si functionalitate MP3, in timp ce unele masini electrice vor oferi, de asemenea, o functie de pornire cu cheie pentru o experienta de conducere autentica.

 

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *