nov. 9, 2019
1210 Views
0 0

Cum sa atragi clienti prin Google Ads

Postat de

Atrage clienți noi și crește-ți afacerea cu Google Ads, programul de publicitate online Google. Aceste ghiduri sunt concepute pentru a vă ridica rapid, astfel încât să puteți crea anunțuri de succes și să transformați investițiile în publicitate în venituri. Alege doar calea care trebuie să începi!

Lumea PPC este foarte confuză și foarte competitivă. Este ca eBay pe steroizi, cu toată lumea care volanează pentru același lucru: cota de piață. Campaniile dvs. publicitare Google vă vor permite accesul zero la clienții dvs. ideali, combinând direcționarea geografică, cuvintele cheie, demografia de bază și comportamentul publicului pentru a vă vinde marca, serviciile și produsele.

(P) Puteti afla mai multe detalii despre campaniile PPC pe www.star-marketing.ro

Frumusețea întregii idei este că, cu modelul PPC, plătiți doar atunci când obțineți rezultatul pe care îl doriți, care este un clic pe anunțul dvs. Anunțurile Google vă permit să „înșelați” drumul către clasamentul de căutare, dar fără a fi lipsit de etică.

Singura diferență între clasamentul dvs. și cele de sub este că  rezultatul de cautare nu este „organic”.

Creșterea organică este, de asemenea, foarte competitivă și are multe cunoștințe cu privire la modul în care motoarele de căutare Google funcționează în mână cu temutele provocări ale SEO (optimizarea motoarelor de căutare). Pe partea de flip este abordarea mult mai ușoară, care plătește pentru reclame Google.

Acest lucru vă permite să apară chiar deasupra celui mai înalt clasament organic. Cu toate acestea, va trebui să acumulați unele cunoștințe despre cea mai bună strategie pentru a deveni un ofertant eficient, astfel încât să puteți profita din plin de dolarii dvs. de marketing și să ajungeți la majoritatea oamenilor.

La fel cum indică și numele, Google AdWords este configurat la fel ca un site de ofertare, care obligă agenții de publicitate să liciteze pentru poziția și publicul la care doresc să ajungă. Puteți seta numărul de dolari pe care sunteți dispus să plătiți sumele licitate și prețul pentru fiecare clic pe care îl primiți.

Dacă se dovedește a fi cel mai mare ofertant pentru acea țintă și poziție, atunci anunțul dvs. va fi afișat atunci când cineva efectuează o căutare folosind cuvintele cheie. Google va opta întotdeauna pentru cel mai mare ofertant, iar dacă bugetul dvs. nu este atât de fierbinte, se poate dovedi dificil să obțineți un clasament.

Deoarece Google nu este interesat doar să găsească cel mai mare ofertant, trebuie să luați în considerare și calitatea informațiilor pe care urmează să le furnizați consumatorului, odată ce alege să facă clic pe anunț / link. Asta înseamnă că gândul trebuie pus în pagina dvs. de destinație.

Google vrea să vadă informații relevante pentru cuvintele dvs. cheie, deoarece acest lucru îi menține pe clienții lor fericiți. Veți vedea, de asemenea, mai multe conversii dacă trimiteți clicurile dvs. pe o pagină care va face ca vizita să merite cât mai mult timp.

Strategia dvs. de anunțuri Google ar trebui să aibă o formă de rambursare, altfel ar putea să nu merite investiția dvs. Rețineți că anunțurile vor începe să vă coste și, cu cât anunțul dvs. va avea mai mult succes, cu atât va costa mai mult.

Prin urmare, este bine să aveți o formă de ofertă care va stimula oamenii să facă o achiziție. Astfel, veți vedea cel mai bun randament posibil al investiției (ROI) pentru dolarii dvs. publicitari.

Vestea bună este că, de asemenea, puteți seta un buget zilnic care vă permite să vă controlați cheltuielile.

Pentru a crea anunțuri Google care obțin cel mai bun ROI, va trebui să planificați următoarele:

Buget
Cuvinte cheie
Cercetarea concurenților
O pagină de destinație eficientă
Campania dvs.
Reclama care va aparea

Una dintre cele mai bune caracteristici ale Google Adwords este planificatorul gratuit de cuvinte cheie Google. Este un instrument ușor de utilizat, mai ales dacă vă cunoașteți bine clienții. Începeți să utilizați produsele și serviciile pe care le oferiți și reglați-le folosind categorii de produse dacă aceasta funcționează pentru afacerea dvs.

Odată cu obținerea rezultatelor dvs., puteți căuta modalități de a reduce concurența, urmărind cât de des sunt căutate lunar acele cuvinte cheie. Trucul este de a găsi cea mai mică ofertă medie, cu cele mai mari căutări lunare.

Aflati mai multe detalii despre campaniile de Google Ads pe www.flaviusnoja.biz

 

Categorii:
IT&C
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *