apr. 15, 2019
1389 Views
0 0

De ce prefer sa ma (d)epilez acasa

Postat de

In ultimul timp, programul de lucru foarte incarcat nu mi-a mai permis sa ma rasfat si cu alte lucruri, precum o iesire cu prietenele, o sesiune spa sau cumparaturi de relaxare. Din cauza asta, viata mea a devenit, la un moment dat, foarte aglomerata si haotica. Am rezistat in acest fel o perioada scurta de timp, dar acest stil de viata m-a obosit enorm, motiv pentru care am decis sa apelez la trucuri de relaxare  si ingrijire, pe care sa le pot aplica la mine acasa. In acest fel, economisesc timp si bani, dar in acelasi timp ma relaxez.

Una din cele mai mari probleme mi le-a pus (d)epilatul, deoarece obisnuiam sa merg la un salon de cosmetica pentru aceasta procedura, dar timpul nu a mai fost de partea mea. Asa ca am decis sa gasesc o solutie simpla si eficienta: mi-am achizitionat un incalzitor ceara, cu ajutorul caruia sa ma epilez singura. Incalzitorul este cea mai comoda medota de epilare, deoarece nu trebuie sa cureti o multime de ustensile dupa. Acesta este motivul pentru care se afla in topul preferintelor mele personale.

Incalzitorul este metoda mea rapida, pe care o folosesc atunci cand sunt pe fuga, de exemplu. Dar daca timpul imi permite, folosesc metoda mai traditionala cu ceara perlata, pe care o incalzaesc intr-un decantor ceara. Ambele proceduri sunt, insa, la fel de eficiente in cazul meu. Daca vreti sa optati pentru (d)epilarea la voi acasa, trebuie sa folositi produse de calitate sis a aveti multa rabdare, sa le folositi conform instructiunilor de utilizare (inscrise pe ambalaj).

De cand am inceput sa folosesc ritualuri de ingrijire la mine acasa, am observat ca timpul mi s-a organizat mult mai eficient. In timpul saptamanii am timp sa alerg, sa imi rezolv treburile, iar in weekend fac o zi intreaga de ‘’spa’’ la mine acasa si ma rasfat cu masti faciale, bai de aburi, manichiura, pedichiura, epilare cu ceara perlata, masti pentru par si lista poate continua. Si chiar am vazut imbunatatiri la capitolul ‘’aspect fizic’’, deoarece am rabdare sa urmez fiecare ritual in parte, cu toti pasii pe care ii presupune.

Mereu se vor gasi solutii la orice problema am avea, ideal este sa gasim solutiile care sa ni se potriveasca si care sa functioneze. Eu deja mi-am facut o rutina din aceste solutii de casa si unele lucruri mi-au intrat in reflex (in sensul ca realizez foarte eficient toate aceste ritualuri de ingrijire). Cu toate astea, sunt convinsa ca mai am multe lucruri d

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *