feb. 10, 2021
1146 Views
0 0

Tendințe de revenire a turismului pe Litoralul Românesc în anul 2021. Oferte de cazare de lux în Neptun, Olimp, Jupiter

Postat de

Litoralul Românesc se regenerează după anul anterior, în care pandemia a ţinut turiştii departe de plajă şi de mare.

Tendinţele de revenire ale turismului pe litoralul românesc se materializează în cele mai bune oferte de cazare pentru staţiunile Neptun, Olimp şi Jupiter.

Oferte de cazare în Neptun

Dacă ai ales Neptun pentru un sejur la mare, îţi prezentăm câteva dintre cele mai bune opţiuni de cazare pe care le ai la dispoziţie aici.  Hotelul Boutique Shine de 4 stele îşi deschide şi anul acesta porţile pentru a te primi într-un concept clasic, bazat pe eleganţă şi stil. În camere şi apartamente te poţi bucura de confort şi de condiţii moderne de cazare, dar şi de un decor contemporan personalizat în fiecare cameră.

Hotel Recif te aşteaptă, de asemenea cu o super ofertă şi condiţii de lux, astfel încât să te poţi bucura de cele mai bune condiţii la preţuri avantajoase. Hotelul este ideal pentru familiile care au copii, datorită spaţiului verde şi locurilor special amenajate pentru cei mici.

Oferte de cazare în Olimp

Dacă eşti în căutare de oferte speciale pe litoral, nu ai cum să ratezi staţiunea Olimp. Hotelul Majestic Olimp de trei stele vine cu cele mai interesante oferte de cazare la Marea Neagră. Conform părerii clienţilor care s-au cazat aici, hotelul are servicii de calitate şi dotări moderne, pentru a asigura confortul tuturor turiştilor care îi trec pragul. Investiţiile masive făcute aici în ultimii ani au îmbunătăţit considerabil confortul din interior. Hotelul Panoramic din Olimp este un alt exemplu de soluţie pentru cazare, pentru o vacanţă de neuitat la malul mării. Poziţia sa este una perfectă, aproape de plaje şi de cele mai interesante puncte ale staţiunii.

Oferte de cazare Jupiter

Pentru cei care caută cazare all inclusive sau pachete promoţionale, Jupiter este o staţiune extrem de ofertantă. Hotelul Club Tismana oferă condiţii şi servicii excelente pentru concedii relaxante pe malul mării. Poziţionarea şi amenajarea interioară au făcut ca acest hotel să fie o alegere de top pentru un număr uriaş de persoane, în fiecare an.

Hotelul Cometa este o altă opţiune pentru turiştii care caută cazare chiar la malul Mării, fiind situaţi în centrul staţiunii, dar şi foarte aproape de celelalte obiective turistice din zonă. Locaţia aceasta este considerată privilegiată în comparaţie cu alte locaţii de la malul mării.

Acestea sunt doar exemple, iar turiştii pot găsi o varietate de oferte pe care să le utilizeze atunci când aleg să se cazeze la mare.

Categorii:
Turism
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *