sept. 30, 2020
731 Views
1 0

TOP 5 avantaje pe care le ai daca vei cumpara un autoturism la mana a doua pentru firma

Postat de

Industria auto second hand este intr-o continua expansiune si astazi. Poti sa achizitionezi un autoturism aproape nou, rulat in afara granitelor, chiar si prin leasing auto sh, avand avantajul flexibilitatii platii.

Ai la dispozitie o gama ofertanta de masini din care sa alegi, in functie de dotarile tehnice, numarul de km, dar si brand, marca sau anul lansarii. De ce sa cumperi un vehicul rulat? Pentru ca beneficiile se tin lant. Afla cu ce pachete avantajoase te asteapta cele mai mari firme specializate in comercializarea autovehiculelor.

 

Ai garantie service la orice achizitie auto

Chiar daca vehiculul este la mana a doua, garantia service este unul dintre beneficiile pe care le primesti automat, astfel incat sa iti consolidezi increderea in achizitie. Daca, in primii kilometri rulati, vei intampina probleme service despre care nu stiai in momentul semnarii contractului, nu tu vei suporta costurile de reparatie, ci firma vanzatoare. Specialistii se asigura, din start, ca vehiculul se afla in cea mai buna stare.

 

Poti cumpara prin leasing auto

Daca nu dispui de bani cash pentru a face achizitia, ai oportunitatea de a cumpara prin leasing. Cuantumul avansului variaza, la fel ca si perioada de creditare. Avantajul leasingului auto este ca poti obtine mult mai rapid imprumutul decat un credit de nevoi personale, scapand de procesele birocratice anevoiase. Cele mai mari firme auto au parteneriate cu finantatori de renume, precum BCR Leasing, BRD Leasing si altii.

 

Poti obtine finantare si daca ai un StartUp

Poti cumpara o masina la mana a doua prin leasing auto, chiar si atunci cand gestionezi doar un StartUp. Acest avantaj este oferit de anumiti finantatori, precum Tiriac Leasing, cu care colaboreaza firmele auto specializate in industria second hand. Daca te incadrezi in aceasta categorie, sunt – asadar – vesti bune! Ai toate sansele sa iti cumperi autoturismul mult visat cu un avans de doar 15% din totalul pretului auto.

 

Poti cumpara direct prin leasing auto extern

Daca firma ta obtine incasari in euro, ai sansa de a achizitiona un autovehicul prin credit extern. Exista specialisti in comercializarea masinilor second hand care iti propun acest beneficiu. Ei vor cumpara masina direct pe numele firmei tale, iar tu vei scapa de plata TVA, pentru ca este o achizitie intra-comunitara. Mai mult, pe toata perioada leasingului extern, tu vei fi proprietarul masinii si vei avea asigurari avantajoase.

 

Poti face o comanda speciala de autoturism

Daca autoturismul la care visezi nu se gaseste in oferta firmelor auto second hand, asta nu inseamna ca optiunile tale sunt limitate. Specialistii iti pot aduce orice model de masina la comanda. Nimic mai simplu! Scapi de cheltuielile aferente deplasarii si te bucuri de cea mai buna investitie, fara a face niciun fel de compromis in privinta alegerii tale. Vehiculul va fi adus din Germania, tara de provenienta a masinii.

 

Colaboreaza cu Auto-leasing.ro, o firma de incredere

Daca vrei sa ai parte de masini de vanzare Germania de calitate superioara, atat pentru firma, cat si in scop personal, iata un bun partener:

Auto-leasing.ro. Aceasta firma are experienta in comercializarea autoturismelor la mana a doua si vine in intampinarea ta cu toate cele 5 avantaje listate mai sus. Dar nu doar atat! Expertii se asigura ca poti studia toata oferta de masini de vanzare Germania, la distanta de un click! Vezi online portofoliul.

 

Date de contact:

E-mail: office@auto-leasing.ro

Tel: +40729182111

 

 

Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *