nov. 29, 2020
802 Views
0 0

Tratament celulită Exilis Ultra

Postat de

Exilis Ultra este o tehnologie care oferă frecvență radio și unde ultrasonice către piele, ducând la o reducere a acumulării de grăsime și la strângerea pielii lăsate. Terapia Exilis este aprobată de Academia Americană de Administrație pentru Alimente și Medicamente pentru a reduce acumularea localizată de grăsimi, eliminarea celulitei și ridicarea și strângerea non-chirurgicală a pielii de pe față, gât, decolteu și corp. Exilis Elite este un sistem inovator care își bazează efectul pe o combinație de energie cu frecvență radio și ultrasunete. Sistemul are două capete care vizează terapia corpului și a feței și gâtului.

Procedura nu are un efect negativ

În timpul tratamentului anticelulită, frecvența radio sigură și undele ultrasonice încălzesc pielea și atacă celulele adipoase. Structura țintă pentru undele cu ultrasunete în timpul terapiei cu Exilis Ultra, este celula grasă. Procedura nu are un efect negativ asupra țesuturilor, vaselor și nervilor din jur. Ca urmare a energiei aplicate, procesele metabolice ale celulelor adipoase sunt accelerate, ceea ce reduce cantitatea de țesut adipos acumulat în țesutul subcutanat. Vibrațiile undelor cu ultrasunete rup membranele celulare și lipidele, pătrund în fluxul sanguin și limfatic, pe care o transportă pentru procesare în ficat. Ulterior, corpul scapă în mod natural de excesul de grăsime prin metabolizare. Nu au fost identificate efecte secundare precoce sau tardive în astfel de proceduri. Cu doar câteva tratamente celulită, combinația unică a două tehnologii – frecvența radio și ultrasunetele – duc la reducerea circumferințelor și acumularea localizată de grăsime, strângerea și conturarea contururilor corpului. Este logic ca procesul general al acestui tratament celulita Cluj să îmbunătățească drastic celulita și densitatea pielii.

Formează țesut conjuctiv nou

În același timp, este stimulată formarea de țesut conjunctiv nou (colagen). Fibrele de colagen nou sintetizate sunt reorganizate și astfel se formează o rețea de colagen mai bine aranjată, în care se evită acumularea inegală de grăsime. Datorită inovațiilor în aceste tehnologii și combinației lor de succes, poți începe să te bucuri de rezultate excelente în doar o lună și fără a petrece mult timp. Rezultatele obținute cu Exilis Ultra sunt rapide, progresive în timp și, cel mai important, durabile. Ca urmare a procedurii, se realizează o reducere a depunerilor de grăsime, reducerea circumferinței zonei tratate și strângerea vizibilă a pielii în zonele cu probleme. Cele mai frecvent tratate zone sunt abdomenul, fesele, șoldurile, brațele, genunchii, coapsele.

Acesta este singurul dispozitiv care combină frecvența radio monopolară și undele acustice focalizate, drenează puternic țesuturile deteriorate și reduce volumul celulelor adipoase, pentru a obține rezultate vizibile – piele restaurată fără celulită, elastică și netezită.

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *