iul. 21, 2018
1676 Views
1 0

4 motive pentru care merita sa iti schimbi ochelarii cu noile modele de lentile

Postat de

Previn riscul infectiilor oculare

Daca ai ochii sensibili, mereu iritati si uscati, este momentul sa faci trecerea rapida la o pereche de lentile de contact de unica folosinta! Mai mult, medicul tau oftalmolog chiar iti va face o astfel de recomadare in conditiile in care in istoricul tau medical figureaza simptome precum uscaciunea, umflarea sau iritarea ochilor.

Acest tip de lentile, create din materiale hidrofile cu mare putere de permeabilitate a oxigenului si de mentinerea hidratarii optime pe intreaga durata a zilei, nu necesita ingrijire speciala. Lentilele se vor inlocui la sfarsitul unei zile de purtare, astfel incat riscul de a contracta diferite infectii scade considerabil! Lentile de contact de unica folosinta pot fi achizitionate cu maxima usurinta si din mediul virtual, de pe paginile dealerilor autorizati, precum Optilen.

Risc scazut de leziuni

In conditiile in care sunt respectate regulile precizate de catre producator privind aplicarea, indepartarea si manipularea acestora, lentilele de contact de unica folosinta prezinta risc scazut de a produce leziuni corneei.

In plus, scad si sansele de a te confrunta cu o eventuala reactie alergica, daca “terenul” tau este propice atragerii factorilor cu potential alergen.


Pentru a afla toate cele 4 motive, este de ajuns sa cititi articolul complet pe paper.li

>>>> https://paper.li/e-1532199900#


 

Categorii:
Sanatate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *