mai 5, 2023
180 Views
0 0

Arcada baloane pentru diferite evenimente

Postat de

Arcada baloane poate fi folosita pentru a decora o intrare, precum si pentru a evidentia vizual locul unde are loc evenimentul (nunta, petrecere la gradinita, banchet la scoala, botez, evenimente comerciale etc.), precum si pentru a crea o zona foto. Se poate crea o arcada baloane cu design in orice culoare, folosind nuantele care sunt cele mai potrivite pentru un anumit eveniment. Arcada baloane de dimensiuni mici este asamblata direct la fata locului, iar pentru compozitii mai mari se aduc parti prearanjate si asamblate pe structura. Pretul depinde de tipul, dimensiunea, complexitatea arcadei, numarul de baloane Jumbo, prezenta unui cadru. Pentru a clarifica costul, timpul de productie si alte conditii, trebuie doar sa soliciti serviciile specialistilor. 

Arcada baloane diferite dimensiuni pentru diferite evenimente

Orice eveniment solemn se doreste a fi luminos, distractiv si zgomotos. Chiar daca evenimentul se desfasoara intr-un spatiu deschis, acesta poate fi decorat cu arcada baloane Jumbo. Pe strada pot fi amplasate arcade de baloane pe un cadru rigid, pe care sunt fixate baloanele. Principalul lucru pentru structurile exterioare este mentinerea rezistentei si stabilitatii sub influenta vantului. In munca lor, specialistii folosesc materiale de inalta calitate si datorita acestui lucru, structurile amplasate in aer liber vor ramane neschimbate pe tot parcursul evenimentului. Astfel de arcade pot fi folosite pentru a decora alei din parc, peluze, scene in aer liber, puncte de start si de sosire in timpul evenimentelor sportive pentru copii.

Arcada baloane diferite dimensiuni este potrivita si pentru o intrare. La baza se folosesc baloane Jumbo mari, iar in partea de sus se folosesc baloane mai mici din latex. Compozitia poate fi prezentata sub forma literei „L”, dar sunt posibile si alte versiuni: drepte, semicirculare, dreptunghiulare si altele. Intr-o singura arcada, pana la 10 nuante diferite de baloane fac diferenta. O astfel de arcada baloane Jumbo este conceputa pentru a decora zonele de intrare la strada sau in interior. Instalarea la strada trebuie sa se realizeze pe vreme frumoasa. Arcada baloane Jumbo a devenit un obiect de decor din ce in ce mai popular pentru multe evenimente. Astfel de arcade unice se disting printr-o executie atenta. O arcada baloane Jumbo potrivita contribuie la crearea unui design original si de inalta calitate, care isi va pastra in siguranta aspectul original la eveniment.

Arcada baloane Jumbo pentru decoruri impresionante

Arcada baloane Jumbo si ghirlande este un decor grozav pentru o nunta sau orice alt eveniment. Aspectul arcadei este discutat preliminar cu designerul. Ulterior, specialistii creeaza o arcada baloane Jumbo din baloane colorate, tinand cont de standardele actuale. Baloanele pline cu heliu sunt infasurate in jurul unui cadru metalic. Baloanele sunt agatate dupa modelul ghirlandei, asa ca este indicat sa te decizi in prealabil asupra unui design de decor potrivit. Daca este necesar, designul arcadei poate fi schimbat rapid, deoarece nu trebuie decat sa se foloseasca elemente decorative suplimentare. De obicei, o arcada baloane Jumbo cu cadru este folosita pentru a decora intrarile mai mici, iar fara cadru pentru o suprafata mare. In orice caz, stabilitatea arcadei este garantata si este creata pentru a decora camera.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *