feb. 4, 2019
1425 Views
0 0

Cand e momentul potrivit sa treci la o statie de calcat?

Postat de

De ce ar trebui să renunți la fierul de călcat vechi de câțiva ani. La prima vedere, acesta funcționează fără probleme, te-ai obișnuit cu el iar hainele arată decent. Totuși, o stație de călcat este necesară dacă te confrunți cu următoarele situații

Ai tot mai multe haine de călcat

Datorită rezervorului mai mare pentru apă, o stație de călcat permite călcarea unui număr mult mai mare de haine într-o singură utilizare, fără a fi nevoie de reumplerea recipientului. Dacă ești genul de persoană care preferă să calce mai multe haine deodată, alocând o zi pentru această operațiune, stația de călcat este soluția ideală.

Vrei să fii mai eficient

Calci mai mult și mai repede. Timpul acordat fiecărei cămăși sau perechi de pantaloni de călcat este redus. Datorită puterii mai mari a aburului, nu trebuie să insiști de mai multe ori pe fiecare bucată de țesătură pentru a o călca perfect, întrucât o stație de călcat își face treaba mai bine și mai rapid.

Ai nevoie de ceva mai ușor de folosit

Poate că nu te așteptai, dat fiind că volumul total și greutatea totală a unei stații de călcat sunt sensibil mai mari decât ale unui fier de călcat. Cu toate astea, dacă luăm în considerare faptul că atunci când calci ții în mână efectiv doar fierul de călcat al stației, acesta este mai ușor decât un fier de călcat clasic. Motivul? Detașând fierul de stația de andocare, acesta nu mai are atașată și greutatea rezervorului de apă, precum fierul de călcat clasic. Practic e o comparație între două fiare de călcat dintre care doar unul are atașat în timpul călcării și rezervorul plin cu apă.

Descopera ce nu stiai despre statiile de calcat!

Ai un prieten care nu încetează în a-și lăuda steamerul vertical

Datorită jetului mult mai puternic de aburi, comparativ cu un fier de călcat clasic, stația de călcat îți permite să calci hainele direct pe umeraș. Un lucru pe care îl vei aprecia mai ales când vine vorba de sacouri, de exemplu, pentru că acestea sunt greu de manevrat pe masa de călcat.

Ai ars câteva țesături

Poți „uita” fierul de călcat al unei stații de călcat așezat pe țesătură, fără riscul ca aceasta să se ardă, grație faptului că-și reglează temperatura în funcție de material. Totodată, dat fiind că utilizează cantități mult mai mari de abur, stațiile de călcat nu au nevoie să încingă talpa la temperaturi atât de mari precum fiarele de călcat clasice.

 

 

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *