iun. 7, 2020
1011 Views
0 0

Candelabre LED – elenganta la costuri reduse

Postat de

Becurile cu LED reprezinta cele mai eficiente si durabile surse de iluminat ce pot fi gasite pe piata. Desi pretul lor este mai ridicat fata de cel al altor tipuri de becuri, pe termen mediu si lung folosirea lor ajuta la reducerea costurilor. Acest lucru se datoareaza faptului ca, pentru a produce aceeasi cantitate de lumina, becurile cu LED folosesc chiar si cu 80% mai puțina energie. In plus, durata lor de viata este cu mult mai mare, ajungand si pana la 50.000 de ore.

Prin urmare, ele au inceput sa fie din ce in ce mai folosite, regasindu-se chiar si in cazul candelabrelor. Desi ai putea spune ca ele sunt specifice design-ului modern, minimalist vei fi surprins sa descoperi si candelabre LED recunoscute pentru eleganta lor atunci cand sunt folosite in anumite locuri din casa. Atunci cand alegi sa pui un candelabru chiar in mijlocul unei camere conturezi un punct de atentie si schimbi complet matricea interiorului. Cu ajutorul tehnologiei LED de la V-TAC LED se poate adauga mai multa culoare iar rezultatul obținut cu produsele de la VtacSmartHome poate deveni uimitor.

Obtine un aer rafinat și redu costurile folosind candelabre LED

Aer rafinat si costuri reduse – candelabrele sunt recunoscute pentru designul unic si rafinat iar atunci cand iluminarea se face cu ajutorul tehnologiei LED beneficiezi de aceste avantaje la costuri reduse. De la modelele traditionale pana la cele contemporane, candelabrele nu au echivalent atunci cand este vorba despre eleganta si bun gust. Un dezavantaj major al acestora era, pana in prezent, costul foarte ridicat al intretinerii si reparatiilor. O data cu aparitia tehnologiei LED, acesta problema a disparut. Candelabrele LED au o durata de viata de pana la douazeci de ori mai mare decat a celor cu sisteme de iluminat clasic. Prin urmare, folosirea candelabrelor a inceput sa prezinte un si mai mare interes pentru adeptii stilului elegant.

Candelabre, LED si iluminatul wireless

Ti-ai imaginat vreodata un sistem de iluminat wireless? Cum ar fi sa poti schimba si alege diferite culori de lumina apasand un singur buton? Tehnologia LED a revolutionat sistemul de iluminat, cu comanda la distanta si sisteme de iluminat cu culori multiple, in care poti trece usor de la o lumina alba, calda la o lumina ambientala albastra. In functie de nevoile si dorintele tale, ai posibilitatea de a face tracerea rapid intre diferitele tipuri de lumini ale candelabrului tau, alternand in functie de momentul zilei, de stare si chiar de o anumita ocazie. Astfel, beneficiezi de sisteme multiple de iluminat fara fi nevoie de mai multe sisteme.

Candelabrele LED – perfecte pentru cei ce protejeaza natura

Nu in ultimul rand, folosind candelabre LED beneficiezi de o lumina perfecta, folosind o tehnologie de iluminat prietenoasa cu mediul. Cu o emisie de radiatii aproape neglijabila, candelabrele LED nu sunt doar frumoase ci si mult mai sigure in comparatie cu sistemele conventionale de iluminat. Ele nu vin incarcate cu elemente chimice cu efect negativ asupra ta si a mediului. Prin urmare, vei locui intr-o casa mai frumoasa, mai sigura si mai prietenoasa cu mediul. Ce ti-ai mai putea dori.

Alege-ti chiar acum un candelabru LED, instaleaza-l in living, in birou sau chiar in dormitor si garantat nu vei regreta. Exista o multitudine de modele. Trebuie doar sa-l gasesti pe preferatul tau.

VtacSmartHome este in cautare de noi distribuitori pentru intreaga gama V-TAC LED si, indiferent ca doresti sa devii partener sau doresti sa iti modernizezi spatiul, te aspteapta in cel mai mare showroom din Romania.

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *