mart. 20, 2020
1318 Views
0 0

Cum ne ingrijim bijuteriile

Postat de

Păstrați-vă bijuteriile din aur departe de substanțele chimice dure, cum ar fi clorul și lichidele de curățare. Acest lucru va reduce abraziunile zilnice și va prelungi strălucirea aurului. Pentru a curăța bijuteriile din aur, utilizați o soluție de apă caldă și săpun fără detergenți și spălați ușor aurul cu o perie cu peri moi (o perie de dinți uzata funcționează bine).

Bijuteriile fine sunt o posesie prețioasă care este proiectată și realizată pentru a dura toată viața. Cu toate acestea, este necesară o îngrijire corespunzătoare pentru a asigura calitățile durabile ale bijuteriilor tale.

Depozitați-vă bijuteriile într-un loc curat și uscat.

Păstrați-vă bijuteriile într-o cutie de bijuterii căptușite cu țesături sau într-o cutie cu compartimente și  despărțitoare. Dacă preferați să folosiți cutii obișnuite, înfășurați fiecare bucată individual în hârtie moale.

Nu îmbrăcați piesele de bijuterii într-un sertar sau cutie de bijuterii. Bucățile se pot zgâria reciproc.

Aveți grijă când vă îndepărtați bijuteriile pentru a vă spăla pe mâini. Nu-ți lăsa bijuteriile pe marginea unei chiuvete, unde pot aluneca ușor în scurgere.

Există multe tipuri de mașini mici pe piață, care vor curăța bijuteriile în câteva minute folosind ultrasunete. Aceste mașini se numesc aparate de curățare cu ultrasunete și sunt disponibile pe mai multe modele și prețuri diferite. Ele pot fi un mod convenabil de a vă curăța rapid bijuteriile acasă. Cu toate acestea, aparatele de curățare cu ultrasunete pot deteriora unele bijuterii, iar utilizarea prelungită poate desface pietre prețioase din lăcașul lor. Bijutierul tău local îți poate spune dacă o mașină curatare cu ultrasunete este potrivită pentru garderoba ta de bijuterii și, dacă este recomandă un model adecvat.

Luați în considerare aurul de 18k pentru realizarea de bijuterii și inele, deoarece este bogat în culori și rezistent. Aurul alb este, de asemenea, un înlocuitor accesibil pentru platină.

Înainte de a începe curățarea

Verificați setarea bijuteriilor dvs. pentru a vă asigura că este sigură și bine fixată. Dacă începeți să frecați un inel din aur Camille cu piatra, puteți deteriora sau chiar pierde o bucată. Scoateți orice praf atât din bijuterii, cât și din hainele de curățare. Praful poate provoca zgârieturi ușoare în timpul procesului de curățare. Dacă nu dețineți o cârpă de bijuterii, folosiți o cârpă de bumbac sau flanelă și agitați bine pentru a îndepărta praful liber.

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *