iul. 2, 2020
937 Views
0 0

Cum sa iti alegi un TV Sony perfect pentru casa ta

Postat de

Cu atât de multe modele și funcții disponibile pe piață, poate fi descurajant să decizi care este cel mai bun televizor de cumpărat. Permite-ne să te ajutăm să alegi un TV Sony care va duce aduce divertismentul în casa ta.

TV OLED sau LCD?

Un mod în care poți alege televizorul este după tipul ecranului. Există două tipuri de ecran disponibile, OLED și LCD, fiecare având propriile sale caracteristici unice.


OLED:


Umbră mai profundă, culori mai luminoase. Ecranele OLED de la un TV Sony se compun din peste 8 milioane de pixeli auto-iluminatori care sunt controlați precis și individual. Deoarece fiecare pixel poate fi activat sau oprit complet, variația dintre lumină și întuneric este mult îmbunătățită, oferind un negru incredibil de adânc și culori luminoase și orbitoare. Vei vedea detalii, profunzime și texturi mai precise în scenele întunecate, ceea ce face ca un TV Sony OLED să fie deosebit de bun pentru filme.


LCD:


scene luminoase, pline de culoare. Un TV Sony LCD cu iluminare de fundal umple ecranul cu luminozitate, permițând televizorului să reproducă scene colorate chiar și în camere luminoase. Un TV  Sony care este LED Full Array include zone de LED-uri care pot fi aprinse sau întunecate independent pentru a da o luminozitate mai realistp, detalii de umbră mai precise și negru mai profund. Toate modelele cu LED Full Array sunt dotate cu X-Dynamic Range ™ PRO, o tehnologie Sony unică care îmbunătățește lumina și întunericul controlând cu exactitate LED-urile, astfel încât anumite zone ale ecranului să poată fi incredibil de luminoase, în timp ce altele rămân negre. Rezultatul: imagini ultra-realiste, tridimensionale, care aduc scenele la viață.

Ce dimensiune este bună pentru tine?

Există considerente importante atunci când alegi dimensiunea ideală pentru televizor pentru casa ta. Nu ai nevoie de o cameră uriașă pentru a lua în considerare un televizor mai mare. Avansul tehnologic și al designului înseamnă că poți avea un ecran mai mare în spațiul existent.

Ce urmărești la TV?

Poate sunt filme cu sunet asemănător teatrului, sport cu atmosferă pe stadion sau jocuri încărcate cu adrenalină și pline de detalii. Gândește-te ce dorești să savurezi la televizor și găsește un TV Sony care să maximizeze aceste experiențe.

Îți place să vizionezi filme? Filmele includ o mulțime de scene întunecate, așa că este important să ai un televizor cu negru profund și lumini orbitoare pentru a aduce la viață anumite scene, cu profunzime și detalii. De asemenea, vei dori o armonie între ceea ce vezi și ceea ce auzi, astfel încât să te poți bucura de o experiență mai realistă, de tip teatru.

De exemplu, un TV Sony OLED este bun în mod special pentru Sci-Fi, horror și filme de acțiune.

În schimb, un TV Sony LED este o alegere bună dacă îți place să te uiți la filme cu multă lumină și scene luminoase, precum filme de familie și animații.

Etichete:
· · ·
Categorii:
IT&C
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *