ian. 31, 2020
1074 Views
0 0

Esti interesat de solicitarea unor imprumuturi rapide? Iata cateva detalii de care sa tii cont!

Postat de

Accesibilitatea acordarii de imprumuturi rapide este un fapt cunoscut de catre multi romani care au nevoie de un ajutor financiar. Fie ca este vorba de renovarea unei camere, de sustinerea celor mici la scoala sau de cumpararea unui aparat electrocasnic, un credit pe termen mediu sau scurt ne ofera acel sprijin de care avem nevoie.

Prin urmare, daca vrem sa aplicam pentru imprumuturi rapide in conditii avantajoase, solutia este sa ne orientam catre o companie care da dovada de responsabilitate si seriozitate in acordarea unui credit, precum Provident. Aceasta companie britanica, prezenta pe piata din Romania inca din 2006, are un istoric de peste un milion de clienti, contribuind direct la economia Romaniei cu peste 300 de milioane de euro.

Responsabilitatea respectarii unui contract este insa mutuala, de aceea este nevoie sa indeplinesti o serie de conditii de eligibilitate pentru acordarea de imprumuturi rapide. Acestea sunt: varsta de peste 18 ani, nationalitatea romana, precum si adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul tarii. Alaturi de acestea, trebuie sa faci dovada unui venit minim de 300 de Lei, (in cazul imprumutului standard), sub forma unei adeverinte de salariu, a unei interogari de la ANAF (pe care o poate face creditorul, cu acordul tau) sau chiar a talonului de pensie, in cazul seniorilor.

Daca indeplinesti aceste conditii, poti accesa si tu oferta de imprumuturi rapide de la Provident, insa este important sa te asiguri ca ai un plan bine stabilit de rambursare a creditului. Astfel, daca solicitarea ta este aprobata, vei primi exact acea suma pentru care ai semnat contractul, precum si o rata cu dobanda fixa, care este independenta de factorii economici interni sau externi.

Multe persoane se intreaba ce se intampla in cazul in care o situatie neprevazuta ii impiedica sa plateasca la timp o rata. In acest caz, ia legatura cu compania sau cu reprezentantul tau Provident, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie de reesalonare a sumei restante. Apropierea si intelegerea fata de clienti este un atu important al companiei, alaturi de responsabilitatea financiara care insoteste orice fel de imprumuturi rapide de la Provident.

De asemenea, aceasta companie a fost prima din Romania care a introdus un serviciu de gestionare la domiciliu a imprumutului. Acest serviciu auxiliar si optional poate fi ales impreuna cu solicitarea creditului si in cazul aprobarii acestuia, un reprezentant Provident se va deplasa direct la adresa indicata de tine, pentru a semna contractul si pentru inmanarea banilor. Ulterior, acesta te va vizita saptamanal sau lunar pentru colecatarea ratei.

Provident este o companie care investeste constant atat in cresterea calitatii serviciilor, cat si in educatia financiara a clientilor sai, oferindu-le astfel sprijin in gestionarea corecta a bugetului. Opteaza pentru oferta de imprumuturi rapide de la Provident si vei avea parte de:

– sume intre 500 si 20.000 de Lei (la un prim contract, suma maxima se poate ridica la 10.000 de Lei)

– rate fixe saptamanale sau lunare (in functie de imprumutul ales)

– fara garanti sau garantii;

– informatii clare despre costuri si conditii.

Astfel, pentru a aplica pentru imprumuturi rapide de la Provident, poti fie completa formularul de pe site, fie suna la unul dintre numerele de telefon cu tarif normal: 021 275 75 75 sau 021 9877, de luni pana vineri in intervalul orar 8:00 – 20:00 sau sambata intre orele 9:00 – 17:00. Beneficiaza de contracte transparente, de seriozitate maxima si de responsabilitate in privinta acordarii de imprumuturi rapide!

Categorii:
Afaceri · Finante-Banci
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *