nov. 12, 2018
3366 Views
0 0

Top 5 cele mai bune ceasuri dama

Postat de

Top 5 cele mai bune ceasuri dama

 

Ceasul a fost și va rămâne un accesoriu extrem de valoros pentru orice femeie. Oferta de ceasuri dama a crescut constant, astfel că uneori este greu să alegi cele mai potrivite ceasuri pentru a le purta zilnic sau la ocazii speciale. De aceea, dorim să îți dăm o mână de ajutor și să venim cu cele mai bune cinci ceasuri dama.

 

Calvin Klein Suspension este unul dintre ceasurile de damă de top. Acest model de ceas funcționează pe baza unui mecanism quartz, având o curea din piele. Garanția calității este dată de oțelul inoxidabil din care este confecționată carcasa ceasului, dar și de geamul mineral al cadranului. Este un ceas ce emană eleganță și este foarte confortabil la purtare.

 

Omega Constellation Iris este un ceas de damă cu adevărat luxos, acesta având o carcasă confecționată din oțel inoxidabil în combinație cu aur de 18 carate. Mai mult decât atât, această piesă extraordinară din categoria ceasuri dama este decorată și de 40 de diamante. Pe lângă carcasă, și brățara vine cu un mix de oțel inoxidabil și aur.

 

Longines La Grande Classique se încadrează în categoria ceasuri dama elegante. După cum îi spune și numele, este un ceas clasic, cu o îndelungată istorie. Este printre cele mai bune ceasuri dama. Se remarcă prin cadranul rotund care este încrustat cu diamante și prin geamul safir cristal. Eleganța ceasului este sporită și de cureaua albă.

 

Tissot Precious Flower este un ceas care are carcasa decorată cu safire, rubine și diamante. Cureaua adaugă de asemenea rafinament și prestigiu, aceasta fiind confecționată din piele îmbrăcată în satin. Acesta este unul dintre ceasurile cu un preț mai ridicat datorită materialelor din care este realizat, dar și datorită brand-ului sub care este produs.

 

Swatch Folkloral Chic reprezintă ceasul perfect pentru acele doamne care chiar doresc să iasă în evidență. Cureaua este una cu motive florale și foarte colorată, fiind un ceas perfect pentru persoanele care sunt mai îndrăznețe și nu agreează prea mult stilul clasic și elegant. Acest ceas este de departe un ceas atipic și tocmai acest lucru face să fii remarcată din mulțime. Trebuie spus că acest model de ceas are un preț foarte accesibil.

 

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *