Oct 3, 2019
479 Views
0 0

Floraria online OkFlora iti ofera buchete de flori de lux in combinatii infinite

Postat de

Floraria online OkFlora are o poveste intensa care a inceput acum cel putin 8 ani din dorinta de a oferi tuturor persoanelor posibilitatea de a face cele mai frumoase surprize celor dragi, oferindu-le flori intr-o infinitate de combinatii. In aceasta florarie online fac echipa specialisti florari cu o vasta experienta in domeniu.

Trandafiri intr-o multitudine de culori pentru impresionarea partenerei

Numic nu arata mai bine pasiunea decat un buchet de trandafiri rosii cunoscuti si clasici pentru a simboliza dragostea. Sunt atragatori si sunt eleganti si foarte clasici. Un buchet superb de trandafiri a dezvaluit o dragoste intensa si romantica.

Atunci cand oferi trandafiri rosii si vrei sa schimbi obiceiul acesta ai mai multe culori la dispozitie pe care le poti oferi pentru a iti face partenera sa se simta pretuita si iubita.

 

Cele mai frumoase buchete de flori pot ajunge la destinatie din trei click-uri

Poti ramane la trandafiri, dar poti trimite si alte buchete de flori de la OkFlora, o florarie online care iti ofera flori de lux la cele mai bune preturi.

Lalelele rosii sunt o solutie foarte buna si sunt sofisticate. O alta optiune este sa combini trandafiri si lalele cu alte flori, oferind astfel o noua semnificatie buchetului tau. Spre exemplu, garoafele pot semnifica dragostea desi sunt mai putin populare decat trandafirii.

 

 

Astroemeria roz este planta care transmite devotament pe cand crinii roz reprezinta prosperitate. In plus, bujorii sunt simbolul puternic al dragostei si sunt un semn de noroc sau de casnicie fericita.

Trandafirii mov sau liliacul mov sunt simboluri ale dragostei la prima vedere. Presupunand ca nu vrei inca sa ii transmiti acest lucru, cea mai buna optiune este un buchet mixt. Poti sa incluzi in buchet mai multi trandafiri rosii, un lucru care sa ii indice subtil faptul ca esti interesat de ea, insa nu in mod exagerat.

Trandafirii portocalii sunt cei care semnifica dorinta si un amestec de piersica, alb si portocaliu poate fi cea mai rafinata alegere.

La fel cum rosu este semnificativ pentru dragoste, galbenul reflecta foarte bine caldura si dorinta de a beneficia de compania unei alte persoane. Trandafirii galbeni si lalelele galbene pot sa fie combinate in cele mai interesante buchete de flori care sa transmita veselie si bucurie. Spre exemplu, floarea soarelui este una dintre cele mai bune flori pentru a schimba dispozitia unei persoane.

Freziile si margaretele simbolizeaza nevinovatia si prietenia si pot reprezenta un cadou perfect de care o prietena sa isi aminteasca.

Pe OkFlora aranjamentele si buchetele sunt realizate de florari cu experienta

Echipa OkFlora este formata din florari cu o vasta experienta in domeniu, care combina florile pe baza cunostintelor vaste pe care le detin. Fiecare floare este aleasa pentru simbolistica sa specifica si este reprezentativa pentru anumite evenimente si situatii.

Daca nu stii ce flori sa alegi, specialistii de la OkFlora iti ofera asistenta gratuita pentru ca florile cumparate sa fie potrivite cu situatia specifica pentru care le oferi. In plus, ai la dispozitie un serviciu de livrari premium, cu ajutorul unui livrator dedicat.

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *