nov. 19, 2020
816 Views
0 0

Frumusetea si calitatea botinelor din piele

Postat de

Pielea este un material foarte traditional de utilizat. Asa cum modelele clasice de pantofi s-au schimbat cu greu din punct de vedere al constructiei si stilului lor din secolul al XIX-lea, doar pielea de cea mai buna calitate a fost folosita pentru a produce pantofi de inalta calitate pentru mai mult timp decat ne amintim. Acum este la fel ca atunci: era nevoie de o atentie minutioasa pentru a-si mentine aspectul si a-l face durabil pe termen lung. Persoana care poarta pantoful este recompensata cu o potrivire perfecta, care mentine si piciorul frumos si sanatos.

Cum difera materialul din piele?

Cand vine vorba de incaltaminte, se face distinctia intre pielea utilizata pentru partea superioara, captuseala si partea inferioara, precum si pielea brantului. Aceste tipuri de piele difera ca urmare a diferitelor cerinte impuse acestora. Partea superioara trebuie sa fie supla, respirabila si robusta in acelasi timp. Datorita faptului ca este in contact direct cu piciorul purtatorului, captuseala din piele trebuie sa fie deosebit de respirabila, moale si confortabila, dar in acelasi timp rezistenta la abraziune si rapida la culoare. Pe de alta parte, pielea utilizata pentru talpa exterioara trebuie sa reziste la absorbtia apei si, cel mai important, sa fie rezistenta la abraziune. Aceste cerinte diferite sunt asigurate de selectarea corecta a pielii brute de animal (ce fel de piele si ce parte a corpului animalului), precum si folosirea metodelor corecte de procesare pentru a transforma pielea bruta in piele gata de utilizat.

Actualmente profesionistii Realizeaza piesele care se uzeaza in mod deosebit, mai ales din zona din spate a incaltamintei, cum ar fi tocul, sau uneori chiar talpa. Cea mai densa si uniforma structura de fibre poate fi gasita cu usurinta. O pereche de botine din piele de exemplu sunt intotdeauna taiate din aceeasi piele, astfel incat sa arate la fel.

Categorii:
Comunicate
kontento.ro
    https://www.cril.ro/

    CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *