mart. 27, 2023
394 Views
0 0

Implant dentar Fast & Fixed intr-o singura zi

Postat de

Conceptul de implant dentar asigura inlocuirea imediata nu numai a functiilor, ci si a esteticii dintilor reali. Acest lucru creste considerabil calitatea vietii atunci cand oamenii pot, in sfarsit, sa zambeasca si sa muste din nou fara sa se simta nelinistiti. Oricine poarta de ani de zile o proteza libera, se va bucura de un implant dentar Fast & Fixed si va aprecia cu siguranta implanturile. Intr-o singura zi, proteza – care este adesea asociata cu puncte de presiune sau o potrivire proasta – poate fi inlocuita cu implanturi.

Intr-un prim pas important, se face o radiografie 3D. Aceasta descrie exact maxilarulsi, prin urmare, permite medicului sa planifice precis implanturile. Apoi se verifica sanatatea maxilarului pentru inserarea implanturilor. Daca exista suficienta substanta osoasa stabila in aceasta zona, nimic nu sta in calea etapelor ulterioare. Pozitionarea perfectaa implanturilor este determinata pe calculator. Proteza este proiectata digital, iar tehnicianul dentar si medicul dentist se bazeaza ulterior pe acest plan.

Implant dentar Fast & Fixed – Avantaje

Modelul maxilarului este imprimat in laborator pe baza inregistrarii facute si implanturile sunt frezate in locurile corespunzatoare. Marele avantaj al acestei metode este ca implanturile pot fi aplicate si chiar incarcate imediat dupa implantare. Podurile planificate in prealabil pot fi folosite si direct. De obicei, intr-un maxilar sunt plasate intre patru si sase implanturi, care sustin intreaga constructie. Pentru a te asigura ca dintii sunt stabili ulterior, implanturile sunt introduse la un unghi de 30 de gradein zona din spate.

In principiu, acest tratament este potrivit pentru pacientii care sunt lipsiti de dinti la unul sau ambele maxilare si nu au suficienta substanta osoasa. Acest tip de ingrijire dentara este recomandata si la extractia mai multor dinti, ceea ce are ca rezultat o edentare a maxilarului. Trebuie subliniat ca, cu implant dentar Fast & Fixed pacientii nu mai sunt nevoiti sa traiasca cu proteze dentare amovibile.

Implant dentar Fast & Fixed – Rezultat rapid si sigur

Un alt avantaj al tratamentului este ca de obicei nu necesita marire osoasa complexa. Metoda rapida si fixa ​​de tratament stomatologic este practicata cu succes de ani de zile. Ingrijirea dentara este o procedura complexa. Din acest motiv, exista metoda de implant dentar Fast & Fixed si aceasta constructie permite realizarea de restaurari complexe cu mare siguranta. Un implant dentar Fast & Fixed  depaseste implanturile conventionale, care reduc semnificativ calitatea vietii pacientului afectat. Ca urmare a pierderii dintilor, care poate aparea pe parcursul anilor, multi pacienti au beneficiat de protezele dentare complete care exercita  presiune asupra dintilor si modifica simtul gustului. Astfel, sentimentul de securitate si incredere in sine este slabit. Un implant dentar conventional poate dura pana la 12 luni pentru a restabili spatiul dentar adecvat.  Substanta osoasa suficienta  este, de asemenea,  esentiala pentru a oferi implantului locul ferm de care are nevoie. Cu procedura de implant dentar Fast & Fixed, toate acestea nu sunt necesare, iar rezultatul este rapid.

Vezi mai multe pe http://dentalprivilege.ro/de-ce-implant-dentar/.

Categorii:
Sanatate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *