ian. 27, 2019
2012 Views
0 0

Jucarii gonflabile mari marca Waterboyz

Postat de

Jocurile gonflabile se bucura de o mare flexibilitate din punctul de vedere al amplasarii. Acestea se adapteaza perfect atat in interior cat si in exterior, pe orice suprafata plana, fie ca dispunem de gazon, asfalt sau gresie, fara a deteriora suprafata in niciun fel.

Atunci cand vorbim despre jucarii gonflabile mari putem confirma ca caestea sunt fara dar si poate ideale pentru recreere, perfecte pentru petrecerile cu copii indiferent de varsta acestora, potrivite pentru a fi aplasate chiar si in locatii precum restaurante, malluri sau terase. Aceasta este o strategie pe care foarte multe localuri o folosesc pentru a-si creste numarul de clienti care, de multe ori, neavand cu cinte sa lase copilul acasa, prefera sa rateze o iesire cu prietenii. In acest fel, si cei mici vor avea parte de o activitate distractiva, in timp ce parintii isi pot savura cafeaua.

Sau, daca te-ai gandit ca este momentul prfect pentru a-i face copilului tau o surpriza, un echipament gonflabil poate reprezenta cadoul perfect pentru ziua de nastere a acopilului tau. Copiii se simt excelent facand miscare intr-un mod distractiv si in deplina siguranta. Atat baietii cat si fetele pana la o anumita varsta viseaza la gonflabile, in care sa poata sari pe salteaua interioara sau sa partiipe la diverse jocuri alaturi de prietenii lor de aceeasi varsta. Astfel de echipamente sunt realizate din material PVC cu cusaturi duble, iar cu ajutorul unui compresor se va mentine aerul interior pe toata durata distractiei, copiii jucandu-se intr-un mediu sigur.

Pentru a alege un echipament gonflabil nu putem ignora unul dintre cele mai importante criterii, si anume spatiul. Asa cum putem si deduce, exista gonflabile si pentru spatii mai mici, si pentru spatii mari, astfel incat atunci cand mergeti sa alegeti jucaria gonflabila pentru copilul dumnevoastra, trebuie sa luati in calcul ca aceasta nu va fi usor de pus oriunde. De aceea trebuie sa cititi cu atentie detaliile cu privire la dimensiunile produsului respectiv sau cereti parearea vanzatorului, care va va putea recomanda ceva potrivit pentru spatiul liber de care dispuneti si unde  urmeaza sa il puneti.

Multe dintre produsele gonflabile au notate in specificatiile lor tehnice pentru ce varste sunt potrivite. Specialistii recomanda exact la fiecare produs care este varsta la care poate fi folosit acesta, astfel incat ulterior, in cazul eventualelor incidente, sa nu existe reclamatii. De exemplu, o piscina gonflabila. Nu se va recomanda niciodata ca aceasta sa fie utilizata de un copil sub 3 ani fara supravegherea unui adult, indiferent de forma sau marimea acesteia. Si acest lucru este valabil in majoritatea dintre cazurile in care varsta utilizatorilor este una foarte mica.

Copiii vor fi mereu foarte atrasi de design, de tot ceea ce presupune culori vii, o forma amuzanta care reprezinta animalute, personaje din desene animate, etc.De aceea mreu fetele vor visa la castele gonflabile in care sa se simta ca niste adevarate printese, iar baieteii la saltele tematice precum insule cu pirati, care nu fac altceva decat sa dea un plus de distractie.

Toate echipamentele gonflabile dispun de garantie, asadar, in momentul in care ati ahcizitionat unul solicitati informatii referitor la conditiile in care produsul poate fi reparat sau char inlocuit de catre distribuitor. Fiind produse destul de scumpe, aceste aspecte nu trebuie trecute cu vederea.

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *