iun. 27, 2023
169 Views
0 0

OnePlus dezvaluie prima vedere asupra OnePlus Nord 3, conceput pentru stiluri de viata dinamice.

Postat de

26 iunie 2023: Brandul global de tehnologie mobilă OnePlus dezvăluie astăzi prima vedere a OnePlus Nord 3 5G, prezentând partea din spate a dispozitivului înaintea lansării sale globale pe 5 iulie 2023. OnePlus Nord 3 5G este conceput pentru a oferi o putere remarcabilă celor care duc stiluri de viață dinamice și vine cu un design pur și discret.

„OnePlus Nord este despre a oferi utilizatorilor noștri practic tot ceea ce ar putea cere, și acest lucru începe cu un design OnePlus excelent”, a declarat Kinder Liu, COO și președinte OnePlus, comentând pe contul său de Twitter http://www.twitter.com/kinderliu. „Sunt încântat să împărtășesc această primă vedere a OnePlus Nord 3 5G și abia aștept să împărtășesc mai multe în următoarele săptămâni.”

OnePlus dezvăluie astăzi că OnePlus Nord 3 5G va fi disponibil în două culori atrăgătoare – Tempest Gray și Misty Green – concepute pentru a conferi două senzații complet diferite celui mai recent telefon mid-range de la OnePlus. OnePlus Nord 3 5G în culoarea Tempest Gray are o finisare mată texturată, proiectând putere și permanență, în timp ce noua culoare Misty Green prezintă un aspect lucios și plăcut la atingere.

Mai multe detalii despre OnePlus Nord 3 5G vor fi dezvăluite în cadrul evenimentului de lansare OnePlus Nord Summer pe 5 iulie 2023. Pentru a urmări evenimentul de lansare și a fi la curent cu OnePlus Nord 3 5G, vizitați OnePlus.com.

Despre OnePlus
OnePlus este un brand global de tehnologie mobilă care contestă conceptele convenționale ale tehnologiei. Creat în jurul mantra „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive concepute cu rafinament, calitate superioară a construcției și hardware performant. OnePlus prosperează prin cultivarea unor legături puternice și creșterea împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OnePlus.com sau să ne urmăriți pe:

Instagram – https://instagram.com/oneplus
Facebook – https://facebook.com/oneplus
Twitter – https://twitter.com/oneplus
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/oneplus

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *