nov. 10, 2020
954 Views
0 0

Tractari Brasov, interventii rapide

Postat de

Ca sofer, daca ai fost vreodata implicat intr-un eveniment rutier si masina a suferit avarii sau pur si simplu masina s-a defectat si nu ai mai putut continua deplasarea, atunci stii cu siguranta cat este de greu sa gasesti o firma care ofera servicii de tractari auto disponibila in acel moment.

Majoritatea ne gandim ca noua nu ni se poate intampla, insa ideea este ca se poate intampla oricui si oricand sa aiba probleme cu masina, ideea este ca trebuie doar sa stim cum sa procedam in acel moment.

Daca ti s-a defectat masina si nu iti mai poti continua deplasarea, ramai clam, daca este posibil incearca sa scoti masina de pe carosabil ca sa nu ingreunezi circulatia celorlalti soferi si anunta-i ca ai probleme pornind avariile si amplasand triunghiurile din dotare.

Tractari Brasov

Ideal ar fi sa ai deja in agenda numarul de telefon al unei firme de tractari auto Brasov recomandate, cu program non stop, in caz contrar internetul poate fi o solutie.

Cautati o firma locala sau una care asigura acoperire nationala, asa costurile si timpii de interventie vor fi mai mici. O sa gasiti multe oferte, alegeti doar firme autorizate, in nici un caz privati care pot oferii servicii de remorcari dara nu sunt autorizati, nu ofera factura si nici un fel de garantie.

Este foarte important ca firma sa asigure masina pe durata transportului si sa detina o polita de asigurare care sa acopere eventualele daune ce pot sa apara in tipul manevrei de incarcare si descarcare sau in timpul transportului. Firma de tractari Brasov trebuie sa se asigure ca autovehiculul va ajunge in bune conditii la destinatia aleasa si cu cele mai mici costuri.

Daca nu este o firma pe care o cunoasteti, cautti pe internet parerile celorlarlti soferi care au apelat la acea firma si tineti cont si de ele.

Evitati sa remorcari masina in auonomie, cu ajutorul unui prieten de exemplu. Legislatia in vigoare, mai precis art. 157 privind normele legale privind remorcarea unui autovehicul, va infomeaza ca daca remorcarea nu este efectuata corespunzator riscati contraventii intre 9 la 20 de puncte-amenda si cu valori cuprinse intre 1125 RON si 2500 RON.

Trebuie sa folositi o bara metalica in lungime de cel mult 4 m sau o legatura flexibila omologata, in lungime de 3-5 m. Bara sau legatura flexibila trebuie fixata la elementele de remorcare cu care sunt prevazute autovehiculele.

Nu stiu cati din voi au asa ceva in dotarea masinii, cea mai sigura si eficienta metoda de a transporta o masina avariata sau defecta ramane transportul pe platforma autorizata in tractari si asistenta rutiera.

rticol optimizat in motorul de cautare Google de Advertoriale SEO

Etichete:
Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *