iul. 23, 2019
1382 Views
0 0

Transport auto – Germania

Postat de

ZGR tour este o firmă de transport care asigură servicii de transport auto în siguranţă. ZGR tour dispune de o echipă de mii de furnizori de servicii de transport auto pe plan local, care sunt disponibili 24 de ore din 24 să ina în ajutorul dumneavoastră pentru a exercita serviciile de transport de care aveţi nevoie. De exemplu unul din serviciile pe care ZGR tour le oferă sunt transport autoturisme pe platforma din Germania.

Care este preţul unui serviciu de transport auto pe platformă?

Transportul unui vehicul presupune costuri destul de ridicate, având în vedere faptul că consumul combustibilului este dublu şi mai ales că preţul se decide în funcţie de anumite criterii importante precum: distanţa care trebuie parcursa, tipul de autoturism care trebuie transportat, şi nu numai. În primul rând, după ce autovehiculul a fost preluat, dumneavoastră aveţi posibilitatea de a urmări unde se afla autoturismul cu ajutorul aplicaţiei pe care noi o punem la dispoziţia dumneavoastră. De asemenea, veţi putea lua legătura şi cu persoana care se ocupa de întreaga procedură. Trebuie să menţionăm faptul că toţi șoferii noștri de transport auto este licenţiaţi, asiguraţi, din punct de vedere legal și cu experiență considerabilă în săvârşirea unor astfel de servicii.

Ce presupune serviciul de transport al companiei ZGR tour?

Pentru a putea urmări cu exactitate bunul mers al lucrurilor, este pur și simplu necesar doar să urmaţi următorii paşi:

  • Descărcați aplicația pe care noi o punem la dispoziţia dumeavoastră pentru Android sau iOS pe iTunes sau Google Play.
  • Ulterior va trebui să configurați informațiile de pe contul dumneavoastră.
  • Apoi, introduceți informațiile despre vehicul pe care îl deţineţi (inclusiv anul, marca, modelul și culoarea) și detaliile despre transport.
  • După primirea datelor, veţi primi o estimare a serviciului.

În cazul în care, din nefericire va avea loc un accident nu trebuie să vă faceţi griji, întrucât compania este pe deplin asigurată – astfel încât dumneavoastră veți fi acoperit. Însă, prin intermediul serviciilor noastre şi a experților noștri, licenţiaţi în transportul auto, transportul autovehiculului dumneavoastră se va realiza simplu şi eficient, astfel încât dumneavoastră vă puteţi axa pe alte detalii importante.

De ce să alegem ZGR tour pentru serviciile de transport auto?

Toți angajații noștri sunt licențiați, din punct de vedere legal și asigurați. Mândria noastră constă în capacităţile lor de a îndeplini sarcinile şu succes, astfel încât ocupa o funcție pe care o merita din plin. De asemenea, calitatea serviciilor ne diferenţiază cu succes de concurenţă. Toate vehiculele pe care le transportăm vor fi asigurate, evităm neplăcerile aferente. Pentru confortul și protecția dumneavoastră, suma pe care o vom stabili impreuna încă de la început, va fi achitata după ce serviciul este finalizat ca atare. Ceea ce oferă clienţilor noştri siguranţă că acţionăm într-un mod eficient şi ne bazăm pe seriozitate în orice moment.

De asemenea, vă încurajăm să ne trimite-ţi o recenzie a serviciilor pe care le-aţi primit, pentru a o putea alătura site-ul nostru şi astfel să fiţi sprijin pentru alte persoane care sunt în căutarea unor astfel de servicii. Oferim consultant, pentru orice situaţie, astfel încât aveţi posibilitatea de a ne contacta la numărul de telefon afişat pe site-ul nostru, sau la adresa de e-mail. Ulterior veţi fi preluat de unul din operatorii noştri telefonici, pentru eventuale nelămuriri, sau pentru stabilirea micilor detalii.

 

Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *