iul. 16, 2019
1040 Views
0 0

Trotineta pentru orice ocazie

Postat de

Excelente pentru a te mentine in forma, exista trotinete adulti, precum si pentru copii, fiind din ce in ce mai des intalnite pe strazile oraselor, fiind rapide, economice si nepoluante. Daca pana acum vedeam aceste produse ca si jucari pentru copii, astazi a devenit un accesoriu indispensabil ca mijloc de deplasare, fiind un mod de transport rapid si extrem de ieftin.

Deoarece trotinetele au devenit extrem de populare in ultimul timp, astazi putem alege dintr-o varietate de modele, atat de trotinete copii, cat si pentru adulti, trotinete pentru a te deplasa cu ele sau pentru a face trucuri, avand numeroase designuri, care de care mai atragatoare. Fiind la asa mare cautare, nu est de mirare ca producatorii de astfel de produse au conceput si modele pentru adulti, care sa sustina o greutate chiar si de pana la 145 de kg.

Mersul pe trotineta ajuta si sa te mentii in forma deoarece iti va tonifia o mare parte din muschi. Si nu doar muschii picioarelor, ci inclusiv cei ai bratelor si cei abdominali. Se recomanda persoanelor cu dureri de spate, care petrec foarte multe ore pe scaun la birou.

            Ce fel de trotineta este potrivita pentru fiecare persoana? Cu roti mai mari sau roti mai mici? Marimea rotilor unei trotinete influenteaza atat viteza, cat si confortul, asadar in functie de aceste aspecte puteti opta pentru trotinete simple sau Trotinete Freestyle, care sa va permita sa faceti tot felul de trucuri.

Trotineta este un mijloc de deplasare extrem de usor deoarece efortul pe care trebuie sa il depui pentru a te deplasa cu ajutorul ei este minim, mai ales daca nu exista multe pante abrupte in drumul tau. Pe trotineta se simte orice denivelare brusca desi trotineta are suspensie.

Atentie unde doriti sa va plimbati cu trotineta insa: piatra cubica sau cea tip mozaic e impracticabila. De evitat strazile si zonele pietonale, caci desi trotineta poate fi adunata, nu-i neaparat placut sa te plimbi cu ea la brat. Si bordurile de trotuar sunt inamici pe care stai cu privirea, pana te inveti cu ele. Fie ca te deplasezi pe trotuar sau pe pista de biciclete, trebuie sa inveti sa fii previzibil in directia pe care o ai.

Cand te plimbi cu trotineta ai nevoie de un oarecare grad de mobilitate asigurat de haine, iar incaltamintea ar fi bine sa fie stabila si cu talpa serioasa, altfel risti sa simti toate vibratiile provocate de trotuarele cu denivelari, pana la genunchi. Lucru care nu este deloc placut.

In prima zi de plimbare cu trotineta , dupa circa 45 de minute te vei imti destul de obosit, deoarece va fi un efort considerabil pe care chiar l-ai facut. De aceea, in urmatoarea zi,  mergeti circa 30 de minute pentru a nu resimti acelasi efort simtit din plin in prima zi. Vei vedea ca cu timpul va deveni din ce in ce mai usor. Odata obisnuit cu trotineta, vei avea ocazia sa folosesti aceasta aptitudine pentru a te deplasa la munca, pentru a merge cu copiii in parc sau doar pentru a te relaxa intr-o zi libera.

 

Categorii:
LifeStyle · Sport
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *