iun. 12, 2018
1977 Views
0 0

10 moduri de a arde 600 de calorii intr-o ora

Postat de

10 moduri de a arde 600 de calorii intr-o ora

 

Mentinerea unei diete de 1500 pana la 2200 de calorii pe zi poate fi dificila, in special pentru aceia dintre noi care au nevoie de multa hrana pentru a ramane activi. Din fericire, exista intotdeauna aparate fitness abdomen sau diverse exercitii care ne ajuta sa ardem orice calorii suplimentare pe care le-am mancat in timpul zilei. Doriti sa ardeti 600 de calorii intr-o ora? Veti putea observa ca nu este atat de greu cum ati putea crede:

  1. Aerobic cu impact inalt

Aerobicul in general este destul de solicitant si poate arde 605 de calorii intr-o ora pentru persoanele de  peste 100 de kilograme. Pentru cei de aproximativ 70 de kilograme, va trebui sa faceti o ora de aerobic cu impact ridicat pentru a obtine arderea de 600 de calorii.

 

  1. Baschet

Un joc competitiv de baschet poate arde aproximativ 650 pana la 750 de calorii intr-o ora, cu conditia sa va agitati cu adevarat cand jucati jocul. Nu opriti alergarea si efectuati pauzele complete cat mai des, pentru a atinge arderea celor 600 de calorii inainte de ora.

 

  1. Boxul

Vrei sa distrugi 600 de calorii in mai putin de o ora? Un meci de box va arde cel putin 700 de calorii. Indiferent cat de mic sau de usor esti, lovirea sacul de box este o modalitate excelenta de a scapa de 600 de calorii.

 

  1. Calisthenics

Este posibil sa nu fi auzit acest cuvant inca de la inceputul anilor ’90, dar este un termen care se refera la exercitiul general de greutate corporala. Vorbim despre situps, push-up-uri, etc. un astfel de antrenament intens rapid, si puteti arde pana la 600 de calorii intr-o singura ora. Deci ati scapat de folosirea acelui  aparat pentru abdomene la care lucrati zilnic.

 

  1. Canotaj

Urcati-va in barca si puneti-va corpul in miscare. Aveti posibilitatea sa ardeti cu usurinta 600 de calorii pe ora cu un vaslit viguros, dar chiar si canotajul moderat va fi suficient pentru un barbat sau o femeie de 50 kg sa ajunga la pierderea celor 600 calorii.

 

  1. Schi

Va trebui sa schiati la un ritm destul de moderat pentru a arde 600 de calorii intr-o ora, dar cu cat veti merge mai repede, cu atat mai multe veti arde. Daca sunteti deja profesionist in acest domeniu, puteti arde cele 600 calorii chiar si in jumatate de ora.

 

  1. Ciclism

Fie ca ne folosim de bicicleta de acasa sau de cea de la sala, mergi si pedaleaza cu o intensitate cat mai mare cat sa arda 600 de calorii intr-o ora.

 

  1. Agricultura

Indiferent daca faceti balot de fan, daca va curatati hambarul sau faceti diverse activitati la fel de solicitante, o ora de munca intensa va arde 600 de calorii.

 

  1. Fotbal

Puteti juca fotbal sau alta activitate care implica folosirea unei mingi, dar asigurati-va ca faceti acest tip de miscare pentru a va indeplini obiectivul este de a arde 600 de calorii.

 

  1. Silvicultura

Nu doar agricultura ajuta. Taierea copacilor (cu un ferastrau cu lant, cu un topor) timp de o ora este o modalitate excelenta de a arde peste 600 de calorii. In plus, arderea creste daca faceti munca grea de a va trage bustenii.

Categorii:
Sport
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *