mai 20, 2020
991 Views
0 0

Aranjamente funerare de top disponibile online

Postat de

Cel mai important lucru in relatiile umane il reprezinta respectul. Omul care isi respecta semenii, se respecta de fapt pe sine. Pretuire fata de o persoana cu care ne-am intersectat pe drumul vietii trebuie sa se manifeste in timpul vietii, dar si cand aceasta a decedat si trebuie sa fie condusa pe ultimul drum. Nu putem sa stam departe de trista ceremonie, oricat ne-ar fi de greu sa facem fata lacrimilor, durerii coplesitoare.

Doua lucruri sunt obligatorii, cand cineva pe care l-am respectat a  trecut in nefiinta:

-sa participm cu decenta la priveghii si ceremonie

-sa alegem cele mai frumoase aranjamente funerare online pe care sa le daruim din toata inima celui care pleaca.

Niciodata sa nu mergi pe improvizatie, cand doresti sa duci flori la mort!

Ce insemna improvizatie? Sa te opresti la prima florarie sau la prima taraba cu flori din piata si sa comanzi un buchet cu numar par de flori, fara sa stii daca se incadreaza in categoria flori funerare sau nu. Sa ajungi la capela si sa nu stii ce sa faci cu ele, sa nu deranjezi apartinatorii.

Am vazut oameni care vin la priveghi si  pun florile peste decedat in sicriu. Dupa ce plecau, apartinatorii le strangeau si le asezau in vaze, daca aveau la indemana. Si acest aspect tine tot de improvizatie, fiindca daca ai comanda buchetul funerar din cale albe stralucitor de frumos, se livreza intr-o vaza eleganta cu apa ca gestul frumos sa fie complet.

Vaza este decorata cu o banderola de dantela alba care sa sublinieze frumusete florilor.

Pe site-ul florariei online Sympathyflowers.ro se gasesc aranjamente funerare ultraelegante, la preturi accesibile, care sunt livrate la adresa precizata in formularul de comanda sau telefonic. Cei mai priceputi si talentati florari ai Romaniei realizeza:

-coroane funerare din flori perfecte. Fiecare exemplar este triat cu maxima atentie. Trebuie sa fie o floare frumoasa, cu petalele in stare perfecta, parfumata si colorata, care sa duca un strop de mangaiere si speranta, acolo unde domneste durerea.

Florile sunt combinate sa se armonizeze perfect atat ca forma, cat si in cee ce priveste culoarea sau parfumul. Profesionistii stiu ca exista flori care se resping reciproc, in sensul ca prezenta uneia grabeste ofilirea celeilalte si relizeaza numai combinatii compatibile.

-jerbe elegante din flori, cu accesorii de calitate, care aduc in prim-plan florile. Pe site-ul acestui atelier am vazut cea mai frumosa jerba funerara, din trandafiri, crini si garoafe albe.

-cruci din flori naturale de santini, trandafiri si crizanteme. Acestea pot fi asezate pe cruce sau pe sicriu.

Toate acestea pot fi comandate online, de acasa, fara nicio deplasare in oras sau in afara acestuia. Produsul nu se ridica de la atelier, ci este livrat la adresa unde se afla depus sicriul.

Floraria de mai sus te ajuta sa te porti cu eleganta regala, cand doresti sa duci flori la inmormantarea unei persoane pe care ai pretuit-o, fiindca:

-aranjamentele funerare nu necesita depozitarea sau ingriire speciala.

-florile sunt tratate si fixate pe burete umed si rezista mult timp.

-o coroana contine zeci de flori bine alese, iar darul de ramas bun este frumos si valoros.

 

 

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *