apr. 4, 2019
1245 Views
0 0

Balerini dama eleganti potriviti pentru femeile active

Postat de

In epoca actuala femeile parca ar fi alergatoare la cursele de viteza. Concureaza in fiecare zi si castiga in fiecare zi aprecierea partenerilor si a celor din jur.

Frumoase, delicate, ele sunt intr-o continua alergatura: coboara din masina, urca in masina, conduc distante mari de la domiciliu la serviciu si viceversa, facand si un popas la piata.

Unde gasesc ele incaltamintea universal-valabila, care sa le ajute sa faca la timp totul? Ar putea ele sa conduca atat de bine alaturi de barbati, cand se circula infernal in oras din cauza blocajelor, cu pantofi cu tocul cui?

Balerini dama reprezinta cu adevarat incaltamintea succesului feminin. Datorita lor, ele pot sta in picioare 4-5 ore, pot merge kilometri intregi, fara sa li se umfle picioarele, pot urca si cobori fara probleme zeci de scari.

Pe site-ul magazinului online Adona.ro se gasesc cele mai comode si durabile perechi de balerini dama

13 modele de balerini dama toate fermecatoare asteapta sa fie comandate in maxim 5 minute acum de la domiciliu. Iti ia mai mult sa te hotarasti, fiindca toate perechile sunt frumoase si nevoia de balerini este practic inepuizabila.

Acestia se pot asorta cu geaca, cu tricoul, bratara sau geanta, iar efectul este senzational. Si rujul in nuanta balerinilor sau  asortarea incaltamintei la oja sunt dovezi de bun gust.

Daca balerini negri si maro inchis sau gri gasim in toate magazinele, balerini in culori primavaratice se gasesc numai pe Adona.ro.

Balerinii bej cu fundita neagra ca decor pot fi purtati intr-o multime de combinatii, bejul si negrul asortandu-se cu rosu, maro, negru, alb si crem.

Pe Adona.ro sunt modele elegante de balerini rosii, foarte veseli si care reusesc sa atraga atentia, argintii care ofera o nota feerica purtatoarei, galbeni, care parca lumineaza in jur si crem cu future delicat ca decor, potriviti imaginilor vizuale pastelate pe care le ofera gratuit primavara.

Preturile acestor incaltari practice sunt cuprinse intre 99 de lei si 119 lei.

Distribuitorii produselor de calitate superioara la preturi accesibile din magazinul de incaltaminte Adona.ro stiu cat alearga femeile tot timpul si au redus pretul balerinilor cu 70 de lei.

Femeile ies victorioase din toate incercarile vietii. Stiti de ce? Fiindca au la dispozitie balerinii care le ajuta sa fie mereu in forma, mereu usoare, iar picioarele lor sa fie neobosite.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *