ian. 27, 2020
1130 Views
0 0

Beneficii debitare laser profesionala

Postat de

Tăierea cu laser are avantaje masive față de metodele alternative de tăiere a metalelor, oferind precizia și puterea care ajută întreprinderile să producă rezultate pe o scară fără precedent! Ca domeniu în continuă dezvoltare, tăierea cu laser continuă să ofere mai multe beneficii pe măsură ce crește. Cea mai recentă tehnologie înseamnă că puteți obține o reducere de cea mai bună calitate, la viteze rapide și la un preț accesibil …

Avantajele tăierii cu laser față de metodele alternative includ:

Taie materialul neferos cu ușurință
Mașini de încredere și rapid pentru transformarea rapidă
Utilizează mai puțină energie la tăiere – folosind azot, oxigen, aer
Tăiați prin cele mai groase dintre metale – inclusiv oțelul ușor
Tăiați forme complexe cu detalii precise
Non-purtare pentru un finisaj fără margini
Citiți mai departe pentru mai multe beneficii ale tăierii cu laser mai jos …

Cost și calitate: soluții accesibile pentru tăiere cu laser pentru cea mai bună tăiere

Plasma sau apa au fost considerate în mod tradițional ca fiind mai rentabile decât tăierea cu laser, deși aceste metode nu oferă nicăieri aproape de calitatea unei tăieri cu laser. Cu toate acestea, îmbunătățirea puterii, a eficienței și a tehnologiei înseamnă că tăierea cu laser poate corespunde sau poate înlocui valoarea metodelor alternative!

Depinde de complicațiile cerinței, dar tăierea cu laser este mai rapidă și mai curată, cu o distorsiune mai mică a căldurii, ceea ce înseamnă că există mai puține lucruri de făcut după tăiere, mai ușor de lucrat și gata pentru clientul nostru să le folosească!

(P) Descopera pe site-ul Laser Processing gama de servicii profesionale de debitare cu laser pentru ca tu sa iti duci la bun sfarsit proiectele tale.

Capabilități materiale: tăiere cu laser în fibra și tăiere cu jet de apă

Tăierea cu jet de apă este o altă soluție alternativă de tăiere a metalelor. Până la ultima dată nu a existat o suprapunere semnificativă între tăierea cu laser și jetul de apă, deoarece acestea au fost utilizate istoric pentru diferite metode de tăiere în funcție de profilul metalului. Astăzi, mașinile cu laser cu fibre pot intra în noua industrie cu jet de apă și pot tăia piese care anterior nu puteau fi decupate decât cu jet de apă. Nu numai că noile noastre lasere de 10kw pot face asta, ci le fac mai repede și mai ieftin!

Laser 24 se mândrește să angajeze o echipă cu experți îndelungat de tăiere cu laser. Ele sunt cheia investițiilor pe care le-am făcut pentru a servi clienții noștri. Serviciul oferit merge mai departe și fiecare soluție este adaptată clienților noștri. Suntem cu toții pregătiți să lucrăm alături de clienții noștri, ascultând nevoile lor individuale și folosind această tehnologie pentru a realiza ceea ce se cere, prin adaptarea serviciilor noastre pentru a se potrivi cu informațiile lor.

Diviziunile mai mari de inginerie care lucrează la contracte cu o gamă mai largă de cerințe pot părea să-și satisfacă mai mult nevoile de Laser 24, cum ar fi cele din industria construcțiilor. Mașinile noastre de clasă mondială operate de echipa noastră de clasă mondială înseamnă că putem oferi piese pe care concurenții noștri pur și simplu nu le pot. Aceasta include o manieră pentru toate materialele și grosimile metalice, inclusiv oțelul și aluminiul.

(P) Vezi si gama de servicii profesionale de indoire tabla oferite de echipa Laser Processing.

Categorii:
Tehnologie
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *