aug. 15, 2020
767 Views
0 0

Îți dorești carcase pentru personalizări Huawei P20 Pro?

Postat de

Știai că ai posibilitatea de a-ți crea propriile carcase personalizate pentru telefonul tău, indiferent de marca sau modelul dispozitivului? Iar procesul în sine este atât de simplu, încât poate fi chiar păcat să faci o altă alegere atunci când vine vorba despre protejarea telefonului.

Cu toții avem smartphone-uri, de care dorim să avem grijă maximă! Cu o astfel de dependență de telefoanele mobile, este foarte important să le protejăm de uzura vieții de zi cu zi. Iar pentru a face asta, este foarte recomandată o carcasă de telefon. Însă de ce să nu o personalizezi pentru a o duce la nivelul următor? De la o carcasă din silicon, o carcasă blindată sau una tip flip carte, tot ce trebuie să faci este să încarci fotografia preferată și vei primi o carcasă de telefon care este la fel de unică, precum ești tu.

Personalizarea carcasei de telefon pentru orice smartphone

Indiferent dacă ai un Samsung, un iPhone sau un Huawei, model mai nou sau mai vechi, ai posibilitatea de a alege huse sau carcase pentru el. Mai mult decât atât, ai posibilitatea de a personaliza aceste huse prin intermediul unei aplicații online ce este disponibilă pe site-ul Etuo.

În acest fel vei reuși să creezi propria husă, pe care se potrivește perfect imaginea aleasă de tine, iar calitatea de imprimare este ridicată, astfel încât să te bucuri de un produs de cea mai bună calitate.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi?

Proiectarea carcasei tale personalizate de telefon este foarte ușoară și poți opta între diverse imagini, texte sau fundaluri, astfel încât să poți crea acel design unic care îți va plăcea.

Tot ceea ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași simplu și în scurt timp te vei bucura de propria husă personalizată pentru telefonul tău. Prin urmare, tot ceea ce trebuie să faci este:

  • Să alegi marca și modelul dispozitivului tău
  • Să alegi tipul de carcasă sau husă dorit, pe care dorești să se imprime modelul ales de tine
  • Să selectezi imaginea dorită sau să adaugi un text scurt
  • Să previzualizezi carcasa

Când vei încărca fotografia dorită, software-ul va verifica automat dacă rezoluția fotografiei selectate este suficient de mare pentru imprimare, astfel încât să te poți bucura de o husă P20 Pro personalizată de cea mai bună calitate. Mai exact, este necesar ca dimensiunea imaginii să nu fie mai mică de 640*480 pixeli.

Nu uita că ai posibilitatea de a anula orice design ales până în momentul în care vei finaliza comanda, așa că nu ezita să încerci cât mai multe machete diferite până găsești un model de care ești complet mulțumit.

De ce să nu îți protejezi telefonul în permanență cu ajutorul unei huse sau a unei carcase, astfel încât să îi prelungești viața cât mai mult? Poți să faci asta într-un mod cât mai original cu putință, astfel încât să te deosebești de toți cei din jurul tău datorită aspectului unic și special creat de tine.

Categorii:
Internet · IT&C · LifeStyle · Tehnologie
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *