oct. 3, 2019
1861 Views
0 0

Bilete teatru online

Postat de

Astazi, interesul pentru teatru a reinviat, iar la spectacole poti intalni nu numai fani ai teatrului, ci si oameni simpli dornici de cultura, care se alatura acestei mari arte. Biletele catre teatrele din Romania, in acest sens, sunt rapid epuizate, asa ca este mai bine sa ai grija de achizitia lor din timp. Mai mult, nici nu trebuie sa mergi la box office-ul teatrelor in sine sau sa apelezi la intermediari intreprinzatori din cel mai apropiat centru comercial, ci poti  rezerva bilete teatru online  chiar acum, fara a parasi casa sau a parasi locul de munca. Exista o modalitate simpla de a cumpara bilete de teatru de pe site-ul entertix.ro, folosind formularul convenabil. Cumpararea biletelor online  este valabila 24 de ore din 24, dupa care ar trebui sa primesti biletele comandate prin email.

 

Poti sa faci plata in punctele Entertix, putand plati in numerar sau cu cardul bancar la ridicarea biletelor, transfer bancar cu taxa de administrare de 1% din valoarea totala a comenzii, plata online cu cardul prin mobilPay cu cu taxa de administrare de 1% din valoarea totala a comenzii, plata ramburs. Pentru a cumpara bilete teatru online, trebuie sa studiezi posterului teatral, care ofera informatii actualizate despre spectacolele in curs de desfasurare in teatrele capitalei si nu numai. Rezerva numarul necesar de bilete pentru spectacolul preferat, completand formularul online de pe site-ul web, dupa ce ai ales locul preferat si disponibil in acelasi timp. Intra in posesia biletelor prin metodele descrise mai sus.

 

 

De ce entertix.ro

Site-ul entertix.ro te poate ajuta sa ajungi la cele mai bune spectacole de teatru din Romania. Oricine poate cumpara bilete online la piese de teatru de comedie, drama romantica, drama, teatru pentru copii si tineret, opera si balet etc.,  fara taxe suplimentare si, in plus, intr-un mod confortabil. A merge la teatru a devenit acum si mai accesibil, operational si functional pentru confortul tau.  De ce sa petreci timp suplimentar la coada pentru bilete, daca le poti cumpara online chiar acum de pe site-ul entertix.ro.

De ce sa mergi la teatru

Teatrul contribuie la dorinta de a deveni mai bun, de a te cunoaste pe tine insuti si uneori,  chiar de a renunta la ce e rau. O persoana poate schimba orice trasaturi de caracter eliminand complexele si invatand sa-si controleze emotiile. Pentru imbunatatirea de sine, trebuie sa mergi la teatru, cumparand bilete teatru online. Teatrul face posibila rezolvarea constanta a “puzzle”-urilor fascinante. Putem spune ca teatrul este o agentie de detectivi. Detectivul sef este directorul care conduce o ancheta, adica pe actori, analizeaza situatia, adica piesa de teatru, iar spectatorii sunt agentii care o experimenteaza. In sensul strict, teatrul, nu este un videoclip, ci mai degraba un videoclip animat cu oameni reali pe scena. Este format din actori reali care spun texte  diverse pe scena, intr-un tip de colaj lipit in jurul textului. Cel mai spectaculos, desigur, este ca aceasta animatie este realizata cu un fundal transparent si este proiectata nu pe un ecran de sticla, ci pe scena.

Categorii:
Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *