dec. 3, 2020
1058 Views
0 0

Cauti o folie termica pentru solar? Prinde pretul special la folia de polietilena, recomandata de specialisti

Postat de

Specialistii recomanda utilizarea foliei termice din polietilena pentru sere si solarii. Aceasta functioneaza exact ca o patura termica, care protejeaza culturile si scade cheltuielile de energie. Aceasta se instaleaza in interiorul serei sau a solarului, orizontal, intre folia care acopera sera sau solarul si cultura.

Este cea mai simpla modalitate prin care poti sa creezi un microclimat optim pentru plante in anotimpurile reci. Daca vrei sa cumperi o folie termica solar de top, alege beneficiile pe care le asigura folia de polietilena. Iata!

 

Folia mentine climatul optim, dar lasa lumina sa treaca

Aceasta folie termica este transparenta. Acest lucru permite trecerea luminii, dar nu si pierderea cladurii. Folia contine o serie de aditivi speciali IR, ce impierdica trecerea caldurii in exteriorul serei sau a solarului. Dincolo de pastrarea caldurii, patrunderea luminii este un avantaj esential. Niciodata sa nu optezi pentru o folie termica de culoare inchisa, ce nu permite trecerea razelor UV, blocand astfel dezvoltarea plantelor.

Este foarte renatibila: 1 kg de folie acopera 20 m patrati

Folia din polietilena are o suprafata mare de acoperire, spre deosebire de alte solutii care exista pe piata. Este foarte rentabil sa cumperi acest produs, mai ales in aceasta perioada, cand il gasesti si la oferta. Ai discount la acest model de folie, indiferent de dimensiune. Poti opta pentru latimea de 2.2m, 2.5m, 3.5m, 4.2m, 5.2m sau 6.2m, in functie de tipul de sera sau solar de care dispui si necesarul pentru acoperire.

Ai garantia producatorului pe o durata de 12 luni

Folie termica din polietilena vine la pachet cu garantia producatorului, pe o durata extinsa de 12 luni. Iata un alt avantaj competitiv pe care nu trebuie sa il ignori. Exista alte folii pe piata, la care nu ti se acorda garantie, acesta fiind un indiciu al slabei calitati. Acest produs pastreaza temperatura optima in sera sau in solar, dar are si o foarte buna rezistenta. Aditivii speciali pe care ii contine garanteaza calitate de top.

Iti vei creste productivitatea si nivelul de calitate al culturilor

Cu o folie de acoperire profesionala, efectul de condensare va aparea numai in ultima instanta, si nu va fi preponderent, asa ca pana acum. Microclimatul pe care il genereaza acest tip de produs permite o mare crestere a productivitatii, dar si a calitatii culturilor. Mai mult, folia asigura o timpueitate de 7 – 10 zile, spre deosebire de culturile care se invelesc cu folie normala, si nu cu o solutie profesionala de top.

Vei economisi cu pana la 30% costurile cu incalzirea

Nu numai ca iti vei creste productivitatea, dar vei si economisi, facand asta! Cu ajutorul unei folii termice de calitate premium, costurile necesare incalzirii vor fi diminuate cu 25 – 30%. Folia asigura permanent un plus de 3-6°C in solar sau in sera, fata de temperatura inregistrata in exterior, in timpul noptii. Acest plus se obtine fara sa inclazesti deloc sera sau solarul, numai datorita foliei termice protectoare de top.

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *