sept. 7, 2018
2009 Views
0 0

Ce fel de reparatii pot realiza la usi?

Postat de

In general, usile, atat cele de interior cat si cele de exterior au o perioada de viata lunga, fara sa necesite interventii suplimentare pentru a-si pastra functionalitatea. Si totusi, exista o multime de situatii in care usile se pot defecta din motive de exploatare improprie, fapt ce genereaza necesitatea apelarii la servicii de reparatii usi pentru a le pastra functionalitatea

Ce fel de reparatii se pot efectua la usi?

Atat usile de interior, cat si cele de exterior se pot strica deoarece inchiderea si deschiderea, incuierea si descuierea sunt realizate prin sisteme mecanice la care pot aparea disfunctionalitati. In plus, usile au si rorul de a izola, astfel ca sunt prevazute cu garnituri care sa asigure o buna etansare. Astfel, usile pot avea nevoie de reparatii diverse precum:

– reparatii pentru reglaj, care sa asigure o mai buna functionalitate: reglare broasca, reglare butuc, reglare balamale.

– reparatii la elemente ce necesita inlocuire: inlocuirea balamalelor, inlocuirea chederelor, schimbarea butucului, schimbarea broastei, schimbarea yalei, inlocuirea slidurilor, a manelor sau a clantelor pentru usile metalice, inlocuirea broastei electromagnetice pentru usile prevazute cu interfon, inlocuirea amortizoarelor montate pe usile de acces etc.

Cine asigura servicii profesionale de reparatii usi?

Serviciile profesionale de reparatii usi sunt asigurate de companii de specialitate, care ofera deopotriva si servicii de montaj al usilor. Acestia trimit la domiciliul clientului lacatusi profesionisti, atestati, care pot presta servicii de reparatii usi cu profesionalism si promtitudine. De asemenea, echipa sau profesionisul care se deplaseaza pentru a interveni in cazul reparatiei unei usi va avea la dispozitie scule si instrumente profesionale de lucru pentru a putea rezolva orice tip de problema pentru orice tip de usa. Astfel de firme care presteaza servicii de reparatii usi pot fi reperate in mediul online, pe siteurile proprii sau pe portalurile de prestari servicii.

Etichete:
·
Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro
    https://www.cril.ro/

    CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *