sept. 23, 2022
382 Views
0 0

De la trabucuri la tigari de foi pentru placerea domnilor si a doamnelor

Postat de

Un trabuc are in medie 8-10 cm lungime si adesea mai putin de 1 cm grosime in diametru. Produsele de inalta calitate – cum ar fi trabucurile rulate din tutun pur, sunt create dintr-o frunza intreaga de tutun pentru ambalaj. La marcile de renume, calitatea tutunului folosit nu este cu nimic inferioara celei a trabucurilor obisnuite sau a tigarilor de foi. Din cauza dimensiunii mai mici, pasionatilor le place sa aleaga frunze cu un gust mai puternic in timpul productiei de trabucuri si tigari de foi. Practic, nu exista alte diferente in ceea ce priveste fabricarea acestor produse. Trabucurile de calitate inferioara pot consta dintr-o umplutura de tutun taiat, asa cum este si in cazul tigarilor de foi. Produsele de top sunt realizate manual ca si cele mai scumpe trabucuri. Acelasi proces de uscare si fermentare atenta a frunzelor de tutun, care determina aromele este utilizat atat pentru trabucuri, cat si pentru tigari de foi. Avantajul pentru fumator este timpul de fumat semnificativ mai scurt.

Trabucuri pentru cunoscatori

Trabucurile sunt mai degraba o pasiune care necesita o anumita perioada de timp si in care fiecare pas urmeaza un tipar fix. Dupa ce trabucul a fost taiat la capatul corect, este timpul sa-l aprinzi. Pentru a face acest lucru, trabucul este rotit usor intre degetul mare si aratator, astfel incat flacara fierbinte a brichetei sa aprinda toate straturile de tutun in mod egal. Acest proces, numit prajire, este urmat de faza in care cele mai multe pufuri sunt luate din trabuc intr-o perioada scurta de timp. Procedeul da trabucului o stralucire finala, astfel incat sa existe o cantitate decenta de fum.  Odata ce trabucul este aprins, incepe partea cu adevarat relaxanta a placerii. Cunoscatorii de trabucuri cu experienta sunt, desigur, atat de experimentati, incat au o placere deosebita sa aprinda trabucul si sa stea relaxati. In cele din urma, este o chestiune de practica si obisnuinta.

De la trabucuri la tigari de foi

Tigarile de foi sunt potrivite pentru distractie. De aceea, unii numesc tigarile de foi „trabucul de sapte minute”. Dezvoltarea fumului este, de asemenea, in mod corespunzator mai scazuta, ceea ce ar putea fi un avantaj daca fumezi in compania cuiva care nu suporta fumul de trabuc. Denumirea originala a tigarilor de foi, era Cigarillo. Cuvantul nu inseamna altceva decat „trabuc mic”.  Cu un trabuc de format mic, putea fi vazuta o doamna, mai ales in anii 20. Se pot vedea fotografii lascive ale doamnelor de atunci, cu tigari de foi. Pentru femei, fumatul de trabucuri de format mare este descurajat, dar, din fericire, exista tigari de foi. Insa, acest lucru nu inseamna ca un trabuc nu este o alternativa gustoasa si rapida pentru a-l savura, indiferent daca este pentru barbati sau femei. Fumatul unui trabuc serveste mai putin pentru a satisface pur si simplu nevoia de nicotina si tutun. Trabucurile sunt in medie prea scumpe pentru asta, dar poti alege tigari de foi

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *