ian. 11, 2020
1065 Views
0 0

Masa sampling – un sistem de expunere extrem de util

Postat de

Masa sampling – un sistem de expunere extrem de util

Inceputul anului inseamna si realizarea unei strategii de promovare a produselor sau serviciilor pe care fiecare companie le ofera. Ideea de promovare ne duce cu gandul la comunicare si implicit la stabilirea unei relatii cu potentialul client. Acesta este momentul cand masa sampling isi face simtita prezenta.

Fie ca vorbim de participarea la o expozitie, conferinta, eveniment sportiv sau de o actiune de promovare intr-un mall sau supermarket, o masa sampling este punctul de intalnire, locul ce incurajeaza comunicarea si ofera posibilitate unor degustari sau oferirii de materiale promotionale.

Pe scurt, ce este o masa sampling?

Masa sampling este unul dintre cele mai bune sisteme de expunere si promovare a produselor tale in diferite locatii. Aceasta poate fi comparata cu un infodesk portabil, folosit atat indoor cat si outdoor, ce ajuta la prezentarea sau promovarea de produse, campanii publicitare sau evenimente. Este un sistem de expunere ce se monteaza usor, fara a necesita cunostinte tehnice suplimentare si este 100% personalizabil.

Ce modele sunt preferate de companii?

Exista doua modele populare de mese de sampling preferate de catre companii:

  1. Masa sampling premium (Promoter Desk)

Masa sampling premium/ Promoter Desk/ stand promotii reprezinta solutia clasica, ideala pentru prezentari, degustari si plasari de produse in diferite locatii precum supermarket-uri, mall-uri, centre comerciale, targuri si expozitii, conferinte si chiar competitii sportive, indoor si outdoor.

Acesta este realizata din PVC durabil facand posibila utilizarea sa in repetate randuri, comparativ cu cele vechi, confectionate din plastic, ce prezentau rapid un grad ridicat de uzura. Zona de expunere este destul de mare, incluzand partea inferioara a standului (3 zone – frontal si 2 laterale) si header-ul.

Printul se prinde usor si poate fi inlocuit in functie de eveniment, de campania de promovare sau de informatiile ce se doresc a fi comunicate. Printul si header-ul sunt laminate mat, rezistand indiferent de locatie. Personalizarea standului este realizata cu autocolant printat full color, caserat pe suport. Spre exemplu daca alegi sa achizitionezi o masa sampling de pe site-ul expoprint.ro al ExpoPrint Media, una dintre companiile cu peste 15 ani vechime in piata de sisteme de expunere si afisare din Romania, in functie de cerinte, header-ul poate fi si el decupat intr-o forma speciala.

  1. Masa sampling ovala cu arici (Exclusive)

Acest produs este unul special, mult imbunatatit, ce oferta facilitati suplimentare.

Un plus il reprezinta faptul ca sistemul este dotat cu un blat din lemn in partea de jos ceea ce permite utilizarea sa ca spatiu de depozitare, fara a exista o limita de greutate. Exista si posibilitatea amplasarii unui raft suplimentar ce se va prinde la mijloc, ajutand la o mai buna organizare a materialelor. Prin urmare, in cazul in care ai mai multe materiale de promovare sau acestea au o greutate ridicata, iti recomandam alegerea acestui model. Vei avea totul la indemana, in perfecta ordine.

De asemenea, trebuie subliniat si faptul ca sistemul de prindere este unul foarte simplu de folosit, pe baza de arici. Acest lucru va salva din spatiul de expunere, lipsind capacele de prindere.

Si forma este una speciala, ovala, ce denota eleganta si ofera fluiditate mesajului imprimat.

De ce ar trebui sa aleg o masa de sampling?

Mesele de sampling reprezinta o parte importanta a comunicarii BTL. Cu ajutorul lor, clientii nu doar intra in contact cu produsul promovat ci si cu imaginea brand-ului, acesta ramanandu-i mult mai viu in minte. O masa de sampling indeplineste mai multe functii. Este loc de intalnire, punct de informare, material de promovare si spatiu de depozitare in acelasi timp.

Trebuie sa stii ca indiferent ce model alegi, montajul se executa rapid, nefiind necesare cunostinte tehnice suplimentare. Se transporta simplu, intr-o geanta de transport special conceputa. In cazul modelului Exclusive, exista si o geanta rigida pentru print.

Prin urmare, iti recomandam sa maximizi rezultatele participarii la un eveniment print crearea unui loc special conceput unde vizitatorii sa poata afla mai multe informatii despre tine si compania ta. O masa de sampling va fi un ajutor de nadejde.

 

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *