apr. 21, 2020
1055 Views
0 0

Pavimentul Colorat Tatami

Postat de

Ori de cate ori creati un loc de joaca, trebuie sa va preocupati ca suprafetele pe care le alegeti sa indeplineasca inaltimile de cadere recomandate pentru echipamentul pe care il veti instala. Inaltimea de cadere este distanta dintre pamant si cea mai inalta treapta sau platforma pe care un copil s-ar putea urca. O suprafata cu o inaltime corespunzatoare de cadere va reduce gravitatea ranilor, in special leziunile de cap care pun viata in pericol pentru cei mici care folosesc locul dvs. de joaca interior.

Principalele criterii pe care le cautati in pardoseala copiilor sunt siguranta, igiena si estetica. Majoritatea pardoselilor copiilor ofera toate calitatile mentionate mai sus,dar pavimentul colorant Tatami este unul dintre cele mai utilizate si are toate caracteristicile mentionate adineauri.

Pavimentul colorant Tatami asigura absorbtia optima a impactului si protejeaza copiii de caderi si alte rani. Stim cu totii cum le place copiilor sa sara, sa alunece si sa alerge in jur, tocmai de aceea pardoseala Tatami este alegerea perfecta. Totodata a fost fabricat folosind materii prime sigure, care includ protectie antibacteriana. Pe langa faptul ca pardosela este extrem de usor de curatat, sistemul lor de blocare asigura ca niciun lichid nu este capabil sa se scurga prin golurile din podea, prevenind orice miros si probleme de igiena.

Culorile sunt unul dintre primele lucruri pe care copiii le recunosc si utilizarea culorilor stralucitoare poate ajuta dezvoltarea timpurie a copilului. Prin urmare, cu o varietate de culori din care alege, pardoseala pentru copii Tatami va permite sa va lasati imaginatia sa curga salbatic si sa lasati copilul interior sa aleaga podeaua perfecta. Si chiar mai mult sistemul nostru de interblocare creeaza, de asemenea, un design interesant, precum un puzzle, ceea ce va fi ceva uimitor pentru copii.

Pavimentul colorant Tatami il puteti gasi pe www.waterboyz.ro la un pret accesibil oricarui buzunar si intr-o gama foarte diversificata de culori (roz, mov, albastru inchis, albastru deschis, galben, rosu, verde, bej, gri). Dupa cum am mentionat si mai sus pardoseala Tatami are o lista de avantaje foarte mare: amortizeaza cat mai eficient socurile; este antibacterian; are aplicabilitate in diferite domenii, montarea acestuia se face foarte rapid prin presare; este un paviment moale ce ofera un design placut camerei si va adorat de catre copii; se spala foarte usor cu apa si produse de curatare obisnuite insa fara clor si sa nu uitam ca este un produs profesional, pretabil pentru traficul aglomerat, precum cel din locurile de joaca, sali de gimnastica, etc.

Pavimentul Tatami este conceput cu placi de 1m x 1m  si 2cm grosime cu margini de jur imprejur ce se pot indeparta pentru a se imbina intre ele, totodata  marginile exterioare se pot pastra pentru a obtine un finisaj drept si continuu. Materialul este unul impermeabil fiind fabricat din Eethylene-vinyl acetate sau EVA care este si un izolator termic foarte eficient. Datorita caracteristicilor si calitatilor pe care le are pardoseala Tatami este potrivita pentru orice incapere in care se desfasoara diferite activitati fizice si nu numai.

Categorii:
Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *