oct. 16, 2023
307 Views
0 0

PC Garage serbeaza 18 ani de pasiune pentru gaming, cu oferte speciale si periferice cadou de la Trust

Postat de

București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, sărbătoreşte 18 ani de activitate oferind clienților periferice cadou de la TRUST, dar și super promoții pentru numeroase produse. Astfel, în perioada 16-18 octombrie 2023, clienții PC Garage vor avea super preţuri la anumite game de produse și pot primi gratis periferice de gaming TRUST.

PC Garage a luat naștere in 2005 și este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România. Cu peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienți înregistrați pe site, magazinul se numără printre puținele rețele specializate din domeniul IT și reprezintă un reper pentru toți cei pasionați de hardware, gaming, overclocking și cai putere.

Tot din pasiune a fost lansat și forumul MyGarage, definit ca reper de către comunitățile pasionate de IT. Filosofia de business a PC Garage este simplă: să ofere clienților săi, pe lângă produsele din ofertă, servicii specializate și de calitate.

Cu prilejul aniversării a 18 ani de activitate, perioadă în care magazinul a înregistrat o dezvoltare constantă, clienții care vor comanda produse se vor bucura și de cadouri speciale.

De exemplu:

De asemenea, pe lângă reducerile menționate, clienții care comandă produse cu o valoare cuprinsă între 500 și 1000 lei vor primi cadou un mouse de gaming Trust GXT 107 Izza Wireless sau un Trust GXT 115 Macci în ordine aleatorie.

Pentru comenzile cuprinse între 1000 și 2500 lei, clienții primesc cadou o pereche de căști Trust GXT 448 Nixxo Black-Red.

Pentru comenzile mai mari de 2500 lei, clienții vor primi cadou o tastatura Trust GXT 863 Mazz Outemu Red.

Regulamentul campaniei poate fi găsit AICI, iar link-ul campaniei poate fi găsit AICI.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *