ian. 23, 2020
976 Views
0 0

Sfaturi in alegerea manusilor de box Knockout

Postat de

Daca vrei sa faci primii pasi in lumea boxului si a sporturilor de contact sau chiar ai experienta in astfel de lupte, atunci cu siguranta ca stii deja cat de important este sa alegi cele mai bune manusi de box pentru antrenament, sparring si sac.

Astfel antrenamentele tale vor fi mult mai bune daca alegi manusile de box ideale pentru tine care sa iti ofere atat confort dar si flexibilitate. Daca manusile tale de box nu se potrivesc bine pe mana atunci performantele tale vor avea de suferit.

Probabil ca daca esti la inceput in aceste sporturi de contact vrei sa stii foarte bine cum sa iti alegi corect manusile de box, astfel echipa Knockout Store iti vine acum in ajutorul tau cu gama completa de echipamente sportive pentru tine.

Daca scopul antrenamentelor tale este sa fii sanatos si sa faci miscare, atunci ai nevoie de manusi de box mai universale care sa poata fi folosite atat la sac si la antrenament cu partener si la PAO. Cand capeti experienta poti sa cresti rapid sansele de victorie cu gama de manusi de competitie de la Knockout.

Tipul de mănușă pe care îl alegeți pentru antrenamentul dvs. depinde foarte mult de ceea ce intenționați să faceți. Există câteva stiluri diferite de mănuși pe care le puteți lua în considerare atunci când faceți cumpărături. Iată trei care sunt cel mai frecvent utilizate de începători.Mănuși de dresaj

Acestea sunt mănușile voastre zilnice pe care fiecare boxer le are în vestiarul lor. Mănușile de dresaj sunt multifuncționale și sunt destinate pungilor, antrenamentelor de mitt, sparring și mata.

Mănușile de antrenament sunt populare pentru începători, deoarece abordează fiecare situație pe care o veți întâlni, dar nu sunt neapărat perfecte la nimic. Dacă intenționați să vă concentrați pe o pregătire specifică, veți avea cel mai probabil o pereche diferită de mănuși.

Mănuși pentru sac

Mănușile pentru sac conțin oun volum de captuseală și un suport amplu pentru încheieturi. Diferența principală între mănușile de sac și mănușile de antrenament este cantitatea de umplutură. Boxerii de toate nivelurile de îndemânare folosesc mănuși pentru sac pentru antrenament și exerciții fizice.

Alegerea și obținerea confortului cu mănușile din sac mai devreme te vor pregăti mai bine pentru antrenamente de mare intensitate pe drum.

Mănuși de sparring

Ultima pereche de mănuși de box pe care un începător ar lua în considerare să le cumpere sunt mănușile de sparring. Acestea sunt concepute pentru a vă proteja pe dvs. și partenerul dvs. de durere și răni.

Mănușile de sparring sunt cel mai apropiat lucru cu mănușile de competitie, dar au mai multe căptușeli, astfel încât să puteți antrena în direct, fără a răni pe cineva. Acestea sunt mai ușoare manusile de sac si cele de antrenament general așa că ajută la îmbunătățirea tehnicii și a elementelor fundamentale.

Descopera si gama de manusi de MMA de la Knockout si devino un luptator mai bun in fiecare zi.

Categorii:
Sport
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *