sept. 17, 2019
1286 Views
1 0

Trebuie sa stii cum sa iti administrezi afacerea!

Postat de

Mediul online este o piata foarte competitiva, deoarece in fiecare zi se nasc noi afaceri, pe cand altele se inchid. De aceea este important ca o firma, la inceput de drum, sa cunoasca care sunt tehnicile de marketing online care functioneaza garantat. Adsem.ro este o agentie de marketing online, foarte bine cunoscuta pentru rezultatele aproape instante pe care le-au experimentat clientii lor in trecut. Firma se poate mandri cu un portofoliu destul de mare, deoarece a colaborat si inca colaboreaza cu nume mari din Romania, in domenii foarte variate. Adsem ofera un pachet destul de mare de servicii precum optimizare seo, promovare facebook, campanii ppc etc.

Clientii sunt cei care decid ce le trebuie, iar preturile raman mereu avantajoase. Pentru o firma la inceput de drum este investitia cea mai importanta, deoarece numarul de vizitatori va afecta reputatia magazinului pe parcurs. Campaniile PPC reprezinta un serviciu destul de des cerut de clientii Adsem, iar rezultatele sunt mereu conform asteptarilor.

PPC (Pay Per Click  sau tradus Platesti Pe Click) este o metoda de publicitate in mediul online prin care (spre deosebire de campaniile publicitare la televizor, in ziare si asa mai departe) platesti doar pentru clientii care intra sau cumpara de la tine din magazin. Google Adwords este serviciul de PPC oferit de Google.

In prezent, publicitatea este esentiala dezvoltarii fiecarei afaceri. Putem crea pentru tine anunturi text care sa fie vazute doar de cei care cauta produsele tale si doar din locatiile alese de tine. Platesti doar atunci cand acestia iti viziteaza site-ul, iar sumele platite sunt controlate prin stabilirea unui buget lunar. Prin promovarea Google Adwords vei avea acces la un nou segment de clienti, in plus fata de business-ul tau obisnuit. Acestia vor fi inregistrati separat fata de vizitatorii care vin din alte surse – de pe alte site-uri, cautari organice pe Google, care intra direct pe site-ul tau s.a. – si vei sti ce produse sau servicii au cumparat de la tine.

 

Categorii:
IT&C
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *