dec. 12, 2018
1801 Views
0 0

Tu de unde iti achizitionezi anvelopele?

Postat de

Unul dintre aspectele extem de importante legate de autoturismul pe care il utilizam zi de zi si caruia trebuie sa ii acordam o atentie deosebita, este reprezentat de anvelopele pe care le folosim. Acestea sunt foarte importante si trebuie sa fie de calitate deoarece ne pot salva din anumite situatii critice contribuind foarte mult la stabilitatea masinii si la micsorarea distantei de franare.

Rotile sunt singurul contact al autoturismului cu asfaltul si de aceea trebuie ca in momentul in care achizitionam niste cauciucuri noi, trebuie sa tinem cont de calitatea acestora. Desi putem intampina probleme in ceea ce priveste bugetul alocat pentru anvelope, costurile fiind destul de ridicate este necesar sa facem un efort si sa cumparam anvelope bune.

Fie ca este vorba de anvelope de vara, anvelope iarna sau all season, cu putina atentie putem achizitiona un set bun calitativ la preturi foarte avantajoase. Anvelo-One.ro este un magazin online pentru cei care sunt in cautarea calitatii la preturi rezonabile, aici gasind o gama foarte variata de anvelope precum: anvelope Continental, Fulda, Michelin, Dunlop, Firestone, Hankook, Goodyear, Kleber, Semperit, Pirelli, Tigar, Bridgestone si multe alte marci.

Aici pe site-ul celor de la Anvelo-One.ro vei gasi anvelope 100% noi si de origine, la preturi competitive. Toate produsele dispun de garantie de pana la 3 ani in functie de fiecare producator in parte si bineinteles vei beneficia si de drept de retur de maxim 30 de zile, in cazul unei neclaritati in ceea ce priveste produsele primite in comparatie cu cele comandate ori daca exista defecte de fabricatie.

Vei beneficia si de consultanta astfel incat daca esti nehotarat, sa poti achizitiona exact ceea ce ai nevoie pentru masina ta. In ceea ce priveste livrearea, aceasta se poate realiza chiar si in 24 de ore daca produsul dorit este existent in stocul Anvelo-One.ro, daca nu, in cel mult 2 zile lucratoare comanda iti va fi livrata.

Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-ul dupa care sa introduci dimensiunile necesare si scrise in cartea masinii, latime, inaltime si diamentru si in mai putin de o secunda toata gama de produse conform filtrelor introduse de tine, va fi afisata.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *