ian. 23, 2020
967 Views
0 0

Unde poti gasi un banc de lucru de calitate?

Postat de

In orice spatiu industrial, un banc de lucru este un accesoriu indispensabil pentru lucrul cu sculele de mana sau prelucrarea diferitelor piese. Ca structura de lucru, bancul asigura un plan de sprijin si are o utilitate versatila, fiind folosit in multe domenii de activitate.

Un banc de lucru este unul din cele mai solicitate instrumente intr-un atelier, ceea ce inseamna ca nu iti permiti sa faci rabat la calitate atunci cand alegi sa achizitionezi unul. Ajutandu-te de acesta, vei taia, lipi, suda sau monta diferite piese, tocmai de aceea este bine sa ai in vedere faptul ca, inainte de toate, este vorba de siguranta ta sau de a celui care lucreaza cu ajutorul acestui banc de lucru.

Specialistii recomanda modelele disponibile in magazinul online Viamond.ro, care au picioare din tabla de otel clasa I, stabilitate ridicata si ofera siguranta atunci cand lucrezi cu ele.

banc_de_lucru

Cate kilograme poate sustine un banc de lucru?

Va fi nevoie sa fii atent la capacitatea portanta a unui banc de lucru atunci cand il achizitionezi, pentru ca aceasta poate varia. De exemplu, un banc de lucru cu sertar model L2000 are o capacitate de 800 kg, dar un banc de lucru simplu L1200 are doar 300 kg. Trebuie sa ai in vedere sculele si materialele cu care vei lucra pe acest obiect, pentru a fi sigur ca bancul de lucru pe care il alegi va corespunde nevoilor tale.

Un banc de lucru te poate ajuta si sa depozitezi sculele

Accesorizarea este un alt aspect pe care trebuie sa il iei in considerare atunci cand alegi un banc de lucru. Pentru a se adapta cerintelor muncii pe care o intreprinzi, obiectul poate fi dotat cu unul sau mai multe sertare, acestea fiind locul perfect pentru a depozita sculele sau materialele folosite.

Modelul L1200 pe care il gasesti pe site-ul Viamond.ro, de exemplu, poate avea unul, doua sau chiar patru sertare, cu o capacitate portanta de pana la 50 kg pentru fiecare sertar. Pentru obiecte mai mari pe care doresti sa le depozitezi, exista si modele cu dulap sau cu dulap si sertar, iar alte accesorii care pot fi incluse includ menghine sau prize integrate.

Toate modelele disponibile in magazinul online Viamond.ro sunt vopsite prin aplicarea vopselelor pulbere in camp electrostatic, acestea oferind o rezistenta mecanica sporita la coroziune, pe langa un aspect placut. Acest tip de vopsire este aplicat in cele mai diverse domenii, de la jante auto sau moto, pana la componente de masini, grinzi de fier sau balustrade si calorifere.

Vopsirea electrostatica prin pulverizare este o tehnologie superioara de aplicare a vopselelor si asigura o rezistenta indelungata la uzura si abraziune, fiind de departe cea mai eficienta metoda pentru vopsirea obiectelor folosite in spatii industriale.

Astfel, cand stii ca ai nevoie de un banc de lucru de calitate, intra pe site-ul Viamond.ro si alege-l pe cel potrivit tie din multitudinea de modele disponibile.

Bancurile achizitionate vor fi livrate complet asamblate, iar in Bucuresti si Ilfov beneficiezi chiar de livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 199 de Lei. Livrarea este gratuita si in restul tarii pentru comenzi mai mari de 299 de Lei. Intra si comanda acum, e chiar atat de simplu!

Etichete:
·
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *