nov. 17, 2019
1303 Views
0 0

V-ati gandit cum arata bucataria perfecta?

Postat de

Bucataria este o camera importanta in casa dvs. Veti petrece mult mai mult timp in bucatarie decat credeti. Veti pregati micul dejun dimineata, pachetele pentru scoala si pentru serviciu, pranzurile si cinele alaturi de cei dragi si veti savura cafeaua alaturi de prieteni. Da, bucataria este un loc in care veti intra de cateva ori pe zi. Bucataria este locul in care iau nastere amintiri.

Este important sa aveti o bucatarie functionala (si personalizata!). Echipa de la Kuechentreff.ro, crede ca ar trebui sa fiti in masura sa gatiti, sa traiti si sa va distrati in bucataria cea noua! Pe site, sunt disponibile bucatarii la comanda, fabricate, finisate si asamblate in Germania. Puteti alege din orice model de bucatarie moderna si clasica, sau puteti realiza chiar dvs. o bucatarie. De fapt, cu ajutorul configuratorului de bucatarii de pe site pot fi create bucatarii de vis chiar de catre clienti, in functie de necesitatile si spatiul pe care fiecare il are disponibil. Si totusi, cum arata o bucatarie perfecta? Sunt cateva elemente ce nu trebuie trecute cu vederea in acest sens:

Dulapuri: Dulapurile sunt primul lucru care iese in evidenta intr-o bucatarie. Sunt primele pe care oamenii il observa. Sunt, de asemenea, cele mai folosite elemente al oricarei bucatarii. Puteti schimba complet aspectul unei bucatarii, pur si simplu, modificand designul dulapului.

Blaturi: Asemenea dulapurilor, blaturile fac o impresie uriasa cand intrati in bucatarie. Aspectul bucatariei poate fi schimbat prin actualizarea blaturilor. Optiunile pentru blaturi includ granit, laminate si cuart. Intrati pe Kuechentreff.ro pentru a afla mai multe despre tipurile de blaturi pe care magazinul le ofera.

Decor: Incercati sa alegeti o bucatarie cu o culoare inedita, jucati-va cu vasele si tigaile depozitate in aer liber, mixati otelul inoxidabil cu lemnul sau aduceti o atingere rustica in bucataria dvs. cu piatra si suprafete din lemn patinat.

Electrocasnice: Aparatele pot fi cea mai importanta parte a bucatariei dvs. din punct de vedere al functionalitatii. De fapt, o bucatarie fara aparate ar putea fi considerata o bucatarie?

Chiuvete: Chiuveta este, de multe ori, o parte a bucatariei trecuta cu vederea. Oamenii tind sa se gandeasca la cuptorul, frigiderul si mancarurile pe care si le doresc … dar nu la chiuveta. Chiuveta este folosita zilnic pentru curatarea, clatirea, dezghetarea alimentelor congelate si asigurarea apei. Alegeti-o cu grija.

Acestea sunt elementele unei bucatarii perfecte. Desigur, fiecare isi personalizeaza spatiul dupa cum doreste. Intrati pe Kuechentreff.ro pentru mai multe idei.

 

 

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *