iul. 29, 2020
1128 Views
0 0

Agentia 07Funerare Bucuresti in sujba clientilor

Postat de

Calitatea serviciilor unei firme se reflecta adesea in crezul celor care o conduc. Agentia 07 Funerare Bucuresti  se declara in slujba oamenilor pentru care lucreaza, iar acest crez profesional o face de neegalat printre firmele de profil.

07 Funerare.ro inseamna program non-stop. Apartinatorul stie ca la orice ora ar suna, cineva ii raspunde si il consiliaza cu empatie. In zile si nopti de sarbatoare, echipa de profesionisti se mobilizeaza ca decedatul sa primeasca ingrijirea de care are nevoie.

Toaletarea trupului neinsufletit, imbalsamarea, imbracarea si cosmetizarea sunt operatiuni care necesita sa fie facute rapid dupa deces.

Este multa munca in spatele organizarii unei inmormantari care necesita:

-alergatura

-lucrul in echipa sincronizat

-pricepere profesionala si curaj

-raspect fata de oameni.

Firmele de pompe funebre neautorizate nu au dovedit deloc respect, aducand mancare stricata la pomana organizata de apartinatori sau in pachetelele care au fost impartiti celor care au participat la ceremonie.

Presa atrage atentia asupra acestor cazuri ca familia indurerata sa nu fie pacalita in acest fel si supararea sa ii sporeasca din cauza calitatii precare a unor servicii pentru care platesc o gramada de bani.

Catering Bucuresti  autorizat si atent verificat este solutia viabila ca sanatatea celor care vin la parastas si la inmormantare si primesc mancare, sa fie asigurata.

Agentia 07Funerare Bucuresti preia in cel mai scurt timp trupul neinsufletit de oriunde s-ar afla si demareaza pregatirile.

Firma dispune de sala de pregatire autorizata si modern dotata, de personal cu experienta si pregatire profesionala, de cele mai bune substante de imbalsamare (al caror efect dureaza si 10 zile) si de produse de machiaj profesioniste, fiindca sunt asi in machiajul funerar.

Machiajul funerar este necesar, fiindca nu dorim ca persoana draga sa fie vazuta cu fata vanata si palida, cu cearcane sau urme de rani, daca a murit in urma unui accident. Ii datoram asta ca participantii la ceremonie sa ramana cu imaginea ei din timpul vietii.

Daca este foarte cald afara, in afara conservarii garantate, agentia vine cu doua solutii:

  1. Masini funerare autorizate, dotate cu frig.
  2. Capace frigorifice pentru sicrie pe care le inchiriaza.

Iata modul in care se gandesc la tot si fac sa fie bine pentru toti oamenii: si pentru cel trecut in nefiinta, dar si pentru cei care il conduc pe ultimul drum.

Grija fata de oameni se reflecta in tot ceea ce fac acesti oameni minunati de la firma de pompe funebre de mai sus, de aceea agentia conduce in topul preferintelor clientilor.

De cand isi desfasoara activitatea Agentia 07Funerare Bucuresti nu au existat nemultumiri legate de serviciile oferite clientilor, fiindca intotdeauna s-a pliat pe dorintele realizabile ale acestora, iar cand au avut dorinte utopice, i-a facut sa inteleaga acest lucru.

Bucurestenii care au un deces in familie sa apeleze cu incredere si vor fi foarte multumiti, mai ales ca preturile sunt rezonabile si pachetul complet de servicii le da timp sa isi planga mortul si sa petreaca alaturi de el timpul ramas.

Un dispecerat national non-stop de servicii funerare ofera asigurarea ca suferinta familiei indurerate nu va fi niciodata dublata de alergatura si de epuizarea cauzata de organizarea inmormantarii.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *