mai 30, 2019
1528 Views
0 0

Botezul si decoratiunile pentru petrecere

Postat de

Botezul este o ceremonie religioasa, un eveniment cu o semnificatie deosebita, iar celebrarea trebuie facuta ca atare. Traditia romaneasca spune ca bebelusul nu trebuie schimbat de hainele de botez cu care a fost adus la biserica inainte de apusul soarelui. La biserica, apa de botez trebuie sa fie rece. Dupa ceremonia religioasa, copilului va fi uns cu un betisor parfumat de catre parinte dupa urechiuse, la subrat si pe picioruse.

In trecut, metodele standard de a sarbatori un astfel de eveniment includeau muzica, fotograf si jocurile traditionale intre invitati. Astazi exista o multime de metode interactive prin care iti poti intretine participantii la eveniment intr-o atmosfera distractiva. Pe langa muzica, spectacole de lumini si fotografi, poti opta pentru un photo booth sau, mai nou la moda, o filmare cu drona.

Este binecunoscut ca muzica este factorul principal ce ajuta la animarea atmosferei la un botez si este un element care trebuie gandit foarte bine. Asigurati-va ca playlist-ul formatiei care se va ocupa de intretinerea atmosferei contine melodii potrivite pentru eveniment, care sa se plieze pe momentele cheie ale petrecerii: servirea preparatelor, aparitia tortului, etc. Nu uitati ca trebuie sa faceti tot posibilul astfel incat sa multumiti pe toata lumea, ceea ce inseamna ca repertoriul formatiei va trebui sa cuprinda variate genuri de muzica, care sa fie pe placul tuturor. Putei opta pentru o trupa cover sau chie si pentru un DJ cu sonorizare.

Marturiile de botez sunt mici cadouri-amintire pe care invitatii le ia la sfarsitul petrecerii acasa. Acesta pot varia raportat la tematica evenimentului sau la gusturile parintilor. Cele mai des intalnite marturii de botez sunt traistutele cu bomboane sau mici fotografii magnetice cu poza sarbatoritului. Daca doresti sa iti surprinzi invitatii cu niste marturii deosebite, poti oferi accesorii handmade care sa se potriveasca cu decorul si tematica petrecerii, sau o marturie sub forma de biberon in miniatura plin cu bomboane.

Din decorul botezului nu trebuie sa lipseasca de la intrare arcada de baloane. Pentru ca evenimentul organizat sa fie unul la care toate aspectele sa fie indeplinite, atunci aceasta nu trebuie sa lipseasca. Exista numroase idei ce pot fi puse in practica cu privire la felul in care aceasta trebuie sa arate. Puteti opta pentru un model realizat strict din baloane, sau care sa aiba atasate si aranjamente florale sau maimutoaie de plus.

Arcada este importanta deoarece ea poate schimba cu totul efectul vizual. Si daca veti integra in arcada si cateva flori, atunci aceasta va arata si mai bine. Ca si in cazul baloanelor, exista flori dintre cele mai diverse, de marimi si culori dintre cele mai spectaculoase. Este important ca decorul tau sa aiba o nota personala si sa te reprezinte total pentru ca totul sa fie perfect.

            Arcada baloane este un decor necesar, nu in ultimul rand, pentru ca : este eleganta, denota  personalitate si stil, se incadreaza perfect in  orice cadru va fi plasata, precum si pentru ca: o poti integra ca decor in pozele tale si ale invitatilor, si totodata pentru ca efectul creat de aceasta este unul impresionant.

Avand tote aceste lucruri in minte nu-i asa ca iti poti imagina arcada perfecta din baloane, care sa se muleze perfect pe gusturile tale?

 

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *