feb. 12, 2019
1413 Views
0 0

Cadoul de Sf. Valentin

Postat de

Mai este foarte putin pana la Sf. Valentin. Desi este o sarbatoare imprumutata, Ziua Indragostitilor este un bun prilej de a ofei un cadou persoanei iubite si de a-i arata cat de mult o pretuiesti. Insa, daca vrei sa o surprinzi cu ceva deosebit, va trebui sa bagi mana mai adanc in buzunar. O cina romantica, un buchet de flori si un cadou care sa o impresioneze pe iubita ta costa si, de undeva, trebuie sa faci rost de bani. Si, daca se intampla sa fii inainte de salariu, atunci trebuie sa gasesti o solutie rapida. Nu te imprmuta in banci sau la prieteni. Intra pe site-ul creditpanalasalariulmeu.ro si alege un IFN.

IFN-ul este o institutie financiara nebancara de unde poti lua un credit pana la salariu. Acest credit iti poate asigura un imprumut de pana la 2000 de lei, pe care il vei returna la data salariului. Singurele conditii pentru a obtine un imprumut sunt ca persoana respectiva sa aiba un buletin, sa aiba domiciliul in Romania, un venit stabil obtinut din salariu sau pensie, un numar de telefon si adresa de mail valida. Chiar daca ai probleme la o alta banca poti accesa inclusiv credite nebancare pentru restantieri. Indata ce dosarul iti va fi aprobat, banii iti vor fi virati in cont si la data stabilita acestia vor fi retrasi din cont. In concluzie, este foarte simplu sa faci un asemenea imprumut. Daca apar situatii de gen intarzieri cu plata salariilor, vei face doar o crerere de refinantare cu cateva zile inainte si se va schimba data de rambursare.

Nu este tarziu pentru a organiza surpriza de Sf. Valentin. Aplica azi si maine vei avea banii in cont. Astfel, vei avea tot timpul pentru a rezerva o masa la restaurant, a comanda un buchet de flori impresionant si a-I cunpara un cadou superb, care sa o dea pe spate.

Alege creditpanalasalariulmeu.ro si sarbatoreste asa cum trebuie Ziua

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *