apr. 24, 2018
2194 Views
1 0

Care este rolul unui antrenor personal?

Postat de

Oricine isi doreste sa ajunga intr-o forma fizica de invidiat, de aceea, de cele mai multe ori, nu este suficient doar sa mergi la sala si sa faci exercitii fizice, pentru a ajunge intr-o stare fizica de invidiat, este nevoie sa stii exact combinatia de exercitii potrivita pentru tine, mai bine spus, un program personalizat care sa aduca rezultatele asteptate.

Atunci cand alegi sa mergi la sala pentru a avea rezultate, a-ti tonifia corpul sau a slabi, cea mai buna varianta este sa apelezi la un antrenor personal, care va fi capabil sa te indrume, sa tina cont de activitatea fizica si de regimul alimentar, precum si care sunt variantele pentru a-ti seta obiectivele.

antrenor personal Majoritatea celor ce vor sa slabeasca, se axeaza in momentul in care ajung la sala, pe exercitiile cardio. Insa acestea au dezavantajul ca, o data cu kilogramele, se va pierde si masa musculara. De aceea, un antrenor personal va stii cum sa gaseasca echilibrul intre scaderea procentajului de grasime si cresterea masei musculare.

Antrenorul personal va fi capabil sa iti seteze obiective realiste, te va invata cum sa executi corect si eficient un exercitiu, precum si indicatiile de executie, pentru a  nu ajunge la o accidentare.

De asemenea, foarte important atunci cand vine vorba despre un antrenor personal care sa te aduca la cea mai buna forma a ta, este sa iti stabilesti si un meniu alimentar echilibrat, care trebuie realizat in functie de efortul pe care il depui.

Cand ajungi sa crezi ca nu vei reusi sa termini anumite exercitii si nu vei reusi sa treci peste senzatia de disconfort, instructorul personal te va ajuta sa nu iti pierzi motivatia si concentrarea, ajutandu-te sa iti pastrezi atat sanatatea corporala, cat si pe cea mentala. Daca suferi de o anumita afectiune, aceasta va putea fi ameliorata sau vindecata datorita unui program special creat de catre antrenor.

Pe scurt, rolul antrenorului personal este de a ajuta sa iti stabilesti obiective pe care le vei putea atinge, insa iti va urmari progresul si va modifica constant programul de exercitii, deoarece scopul programului personalizat este progresul constant.

Categorii:
Sanatate · Sport
kontento.ro
    https://www.cril.ro/

    CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *