iul. 26, 2019
1300 Views
0 0

Cifre si litere

Postat de

Baloanele sub forma de cifre si cele sub forma de litere sunt perfecte pentru petrecerile aniversare. Ce poate spune mai bine „La multi ani” sau ca este un majorat decat cifre imense care sa formeze numarul „18”, fie litere de dimensiuni mari care sa formeze urarea unei astfel de zile, in culori aurii, argintii, rosii, etc.?

Acest tip de baloane sunt baloane tip folie ce vin intr-o gama foarte variata de culori si dimensiuni, fiind perfecte pentru a forma cuvinte sau fraze pentru sarbatorit/sarbatorita. Baloanele pot fi umflate fie cu aer, fie cu heliu, dupa preferintele fiecaruia.

Baloanele folie cifre nu doar ca sunt ieftine, ci sunt si o modalitate practica si originala prin care sa sarbatoresti o anumita varsta. Cel mai des solicitate sunt cele de culoare argintie sau aurie, utilizate in special la majorate.

Ce moment poate fi mai plin de emotie si de profunzime decat atingerea pragului celor 18 ani? E clipa magica in care iti iei la revedere de la copilarie si pasesti cu incredere si teama, totodata, in vastul taram al maturitatii. Desi majoratul nu te transforma intr-un adult peste noapte, acest moment de trecere trebuie neaparat marcat si sarbatorit asa cum se cuvine. Si cum poate fi sarbatorit mai bine daca nu printr-o petrecere? Sa iti serbezi majoratul e, cu siguranta, una dintre experientele definitorii ale vietii. Altfel spus, ai nevoie de o petrecere care sa reflecte perfect aceasta perioada de trecere, iar acest lucru nu este posibil fara baloane.

Ideea de baza este ca baloanele isi vor gasi locul indiferent de tipul de eveniment pe care il vei organiza, fie ca este un majorat, o nunta, un botez sau chiar si o zi normala. Nu este obligatoriu sa sarbatoresti un eveniment special pentru a lasa sa pluteasca un balon prin camera. Si aici avem doua optiuni. Baloanele din latex, umflate de tine vor pluti nestingherite pe podea, in timp ce baloanele pline cu heliu vor pluti pe tavan. Depinde doar de tine sa alegi varianta preferata.

Baloanele aduc zambete pe fetele celor care le privesc. Insa baloanele nu trebuie sa fie doar simple accesorii plutitoare ci pot fi reinventate in fel si chip.  Si trecerea in Noul An poate fi marcata cu ajutorul baloanelor. Avem nevoie doar de literele care sa compuna cuvintele „la multi ani” si cifrele care alcatuiesc numarul „2019”. Pozitionate la intrarea in camera sau sala in care va avea loc petrecerea, vor intampina cum trebuie noul an care se apropie, cu pasi foarte repezi, am putea spune. Pe langa baloane, poti sa alegi si cateva articole haioase de petrecere precum: palarii, coifuri, suflatori, ochelari funny, iar petrecerea va fi una senzationala.
Asadar, la urmatorul eveniment pe care il vei organiza nu uita sa iti cumperi cateva baloane pe care sa le umfli cu heliu, indiferent ca este un eveniment mai simplu sau unul de mare amploare cu un numar mare de invitati. Exista numeroase culori, forme, dimensiuni, astfel ca indiferent de tipul de petrecere pe care o dai, baloanele nu vor trebui sa lipseasca de pe lista ta de cumparaturi.

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *