feb. 11, 2020
1546 Views
0 0

Trampoline park – parc de trambuline elastice

Postat de

Trampoline park – este o aventura distractiva pentru copii cat si pentru adulti.  Suprafata parcului de trambuline este de pana la 3000 mp sau chiar mai mult.  Un parc modern de trambuline, te poate ajuta sa faci exercitii de grup  pentru adulti si copii: acrobatii, fitness pe trambuline, dodgeball, salturi olimpice si alte tipuri de exercitii. Parcul de trambuline elastice este o oportunitate excelenta de a te distra si de a face sport.  Pentru copii, au fost create programe speciale de grup, impartite pe grupe de varsta.

Trampoline park – pe placul adultilor

Exista mai multe zone Trampoline park:

  • Zona profesionala
  • Dodgeball – un analog al jocului preferat pentru copii
  • Labirint
  • Perete de urcare
  • Parcul ninja
  • Gropi de spuma
  • Trambuline pe o suprafata de la 100 mp pana la 3000 mp.

Adultii vor gasi, de asemenea, ceva pe placul lor. Visezi sa inveti sa faci backflips dublu? Acum ai o astfel de oportunitate. Poti prelua orice tehnica acrobatica sub indrumarea unui instructor cu experienta. La fiecare sfarsit de saptamana poti petrece timpul alaturi de copiii tai. Un vizitator al parcului de trambuline elastice poate sa sara pe trambulina numai in sosete speciale cu talpa cauciucata. Antrenamentul cu Trampoline este un antrenament sportiv cu drepturi depline, care va fi bucuria ta si chiar si a celor mai mici.

Trampoline park – ideal pentru dezvoltarea copiilor

Pentru corpul unui copil in crestere, exercitiile pe trambuline elastice sunt foarte utile, deoarece sariturile pe trambuline actioneaza pozitiv asupra starii psiho-emotionale a copilului, intareste corsetul muscular si antreneaza aparatul vestibular. In timpul sariturilor, copiii invata sa efectueze exercitii speciale si sa-ti controleze corpul in spatiu. Instructorii parcului de trambuline au realizari ridicate in acrobatie, gimnastica si o educatie pedagogica superioara. La varsta de 6 ani, aproape fiecare copil este mobil si activ. Alegerea sportului la aceasta varsta este destul de dificila, de aceea sariturile pe trambuline va fi o solutie excelenta. Saltul cu Trampoline park este foarte util pentru copiii de varsta prescolara si scolara, deoarece ii ajuta la intarirea muschilor si la formarea posturii, la ameliorarea tensiunii dupa scoala, la flexibilitatea miscarilor si rezistentei.

Trampoline park – parc de trambuline elastice este destinat activitatilor de grup intr-un parc de trambuline pentru copii si adolescenti intre 9-14 ani. In timpul antrenamentului, majoritatea muschilor sunt implicati si lucrati, iar rezistenta, forta si agilitatea se dezvolta tot mai mult. De asemenea, ofera o abordare individuala fiecarui copil, pentru a realiza elemente acrobatice intr-o combinatie de creativitate si deprindere. Trampoline park – parc de trambuline elastice include baza gimnasticii sportive, acrobatia parkour, precum si dezvoltarea abilitatilor fizice.

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *