mart. 30, 2020
1350 Views
0 0

Avantajele serviciilor de raschetare parchet

Postat de

Pentru a reconditiona podeaua unei incaperi reprezentata de parchet din lemn masiv sau parchet triplu stratificat, este nevoie de raschetare parchet. Reconditionarea incaperii va incepe de la aceasta etapa. Orice parchet dintre cele doua anterior mentionate, care este mai vechi de 20 de ani, poate sa isi recapete stralucirea initiala cu ajutorul serviciilor speciale de raschetare parchet. Este important ca pentru o durata lunga de viata a parchetului acesta sa fie raschetat si dat cu oua straturi de lac.

Cum se incepe operatiunea de raschetare parchet

Atunci cand vrei sa te ocupi de raschetare parchet ai nevoie de servicii de cea mai buna calitate. Indreapta denivelarile cu rindeaua electrica manuala si inlocuieste plintele. Operatia propriuzisa de sarchetare parche teste aplicata cu ajutorul unei masinin profesionale.

Se va incepe procesul de raschetare parchet cu panze de granulatie mare si dupa ce toate zonele inchise la culoare si uzate au fost scoase se va trece la o granulatie mica. Ulterior se aplica grundul dupa ce se amesteca bine cu solventii indicati pe ambalaj. Grundul trebuie sa fie aplicat cu pensula lata si cat mai uniform. Ulterior se va trece si la etapa de chituire, urmata de lacuire. Lacul trebuie sa fie aplicat in doua straturi. Primul strat se va slefui cu o panza de granulatie mica.

Etapa de raschetare parchet se va face dupa ce parchetul a fost deja consolidat si dupa ce a fost indepartat stratul de lac. Lucrul acesta se va face cu o masina speciala de raschetat parchet folosind hartie cu o granulatie mare. Ulterior se va trece la slefuirea fina utilizand o hartie abraziva recomandata si pentru spatii inguste se va utiliza o masina de raschetare parchet de dimensiuni  mici numita si masina pentru margini.

In urma procesului de raschetare parchet, podeaua ta va arata perfect pentru multi ani de acum in colo.

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro
    https://www.cril.ro/

    CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *