nov. 8, 2020
1263 Views
0 0

Avantajele unui Site creat în WordPress

Postat de

WordPress este cel mai popular CMS din lume. Conform statisticilor, 25% dintre site-urile din lume sunt realizate pe această platformă. Motivele acestei popularități stau la suprafață: sistemul este gratuit și captivează prin capacitatea de a rula un site web independent, fără a implica programatori. Dacă ești în căutarea unui răspuns la întrebarea dacă merită să creezi un site web pe WordPress, toate îndoielile tale vor fi risipite. Un site web creat în wordpress are mai multe avantaje.

Site creat in WordPress – Avantaje

Site gratuit. Utilizarea în scopuri personale și comerciale este asigurată printr-un acord deschis și ușor de înțeles, care este licențiat.

Posibilități extinse. Acestea includ crearea unui magazin online, un blog, un proiect de vânzare, un magazin de informații sau o galerie.

Personalizare flexibilă a designului. Șabloanele sunt disponibile gratuit, sunt disponibile cu și fără furnizarea de fonduri.

Pentru administrare, nu sunt necesare abilități suplimentare concentrate în mod restrâns, toată munca se face folosind metoda poke.

În timp de cinci minute, poți crea un site în wordPress, de la zero și poți posta primul conținut.

Ușurință în utilizare. Poți actualiza, edita și umple cu ușurință site-ul în WordPress. De fapt este foarte simplu.

Economii la design. WordPress oferă peste 100.000 de șabloane de design profesionale, care îți vor economisi în mod semnificativ banii și timpul în proiectarea site-ului.

Suplimente. Mii de programatori din întreaga lume creează programe de completare și pluginuri pentru WordPress, pentru a îmbunătăți SEO, formulare de contact, instrumente de marketing și orice altceva care poate fi util pe site. Cel mai bun dintre toate, este că majoritatea acestor suplimente sunt complet gratuite. WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului și au fost create mai multe programe de completare decât pentru orice alt motor. Dacă ai o idee pentru a adăuga o nouă caracteristică pe site-ul tău, este foarte probabil ca o astfel de caracteristică să fi fost deja creată de cineva și trebuie doar să o instalezi.

Popularitate. Începând cu 2015, peste 80 de milioane de site-uri web sunt alimentate de WordPress în întreaga lume. Este greu de crezut că 80 de milioane de oameni și zeci de mii de dezvoltatori și designeri greșesc.

Viteza de încarcare. Pe site-urile create pe platforma WordPress poți beneficia de o viteză de încarcare foarte buna datorită pachetelor wordpress hosting Romania create pe servere speciale configurate pentru acest CMS.

Promovarea în motorul de căutare și SEO

Avantajul creării unui site web pe WordPress este configurarea foarte ușoară a site-ului în ceea ce privește optimizarea pentru motorul de căutare (SEO). Dacă s-a făcut corect, este posibil ca site-ul tău să ajungă pe prima pagină de căutare Google.

Comerț electronic

Realizarea unui magazin online bazat pe WordPress este simplă și de câteva ori mai ieftină, decât a comanda crearea unui magazin online de la zero la agențiile de design.

Este ușor să faci un site web pe WordPress?

Da, mai ales pentru cei care au trecut deja de multe ori prin această procedură. Pentru cei care au deja cunoștințe și experiență, va dura un timp foarte scurt, iar pentru cei care nu au experiență, va dura ceva mai mult, dar merită, datorită avantajelor oferite. Vei avea nevoie de conținut inițial, informații de bază despre tine, compania ta, informații de contact, categorii de bunuri și servicii, pagini „Expediere și plată” etc.

Categorii:
Afaceri · Comunicate · Internet · IT&C · Tehnologie
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *